Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις κανίβαλου που έσφαξε ξένη μετά το σεξ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις κανίβαλου που έσφαξε ξένη μετά το σεξ

8 Ιουνίου 2014. Μια μέρα που θα στοιχειώνει για πάντα τον Charles Hyder.

Ήταν η μέρα που του τηλεφώνησε η πρώην γυναίκα του Lisa Hyder. Τελείωνε τη βάρδιά της σε κατάστημα στο Μάντσεστερ και τον ρώτησε αν θα μπορούσε να περάσει να την πάρει.

Ο Charles της είπε ότι ήταν λίγο μακριά και της ζήτησε να τον περιμένει. Ενώ βρισκόταν στον δρόμο, την πήρε να την ενημερώσει. Δεν απάντησε ποτέ.

Με τη σκέψη ότι μπορεί να πέρασε κάποιος άλλος να την πάρει, γύρισε σπίτι. Την κάλεσε ξανά αλλά δεν απάντησε. Αργότερα ανακάλυψε ότι πράγματι έκανε γύρισε με άλλον. Και αυτή ήταν και η τελευταία της μέρα στη ζωή.

Ο Gregory Scott Hale ζούσε με τους γονείς του. Αρκετά συχνά προκαλούσε ανησυχία στους γείτονες. Είχε μετακομίσει ξανά με τους γονείς του όταν έχασε τη δουλειά του στο εργοστάσιο. Τον απέλυσαν γιατί έπαιρνε αίμα, οστά και τα μάτια σφαγμένων ζώων σπίτι του.

Ήταν μόνο μία από τις περίεργες συνήθειες του Hale που προκαλούσε ανησυχία. Είχε πρότυπό του τον serial killer Richard Ramirez. Γνωστό και ως Night Stalker. Ο Ramirez καταδικάστηκε για 13 φόνους, 5 απόπειρες φόνων, 11 σεξουαλικές επιθέσεις και 14 ληστείες.

Είδωλό του ο serial killer “Night Stalker”

Ο Hale φιλοδοξούσε να γίνει σαν το Ramirez. Διάβαζε μάλιστα μανιωδώς το “μανιφέστο” του. Όταν πέθανε, έγραψε στο facebook “R.I.P. Night Stalker… Μακάρι να μπορούσα να σε συναντήσω”. “Αγκαλιάζω ανθρώπους που μισώ για να ξέρω πόσο μεγάλο να θάψω τον λάκο τους στην αυλή”, ήταν ένα από τα ανατριχιαστικά του σχόλια.

Ήταν τον Ιούνιο του 2014 που περνούσε από το Μάντσεστερ. Σταμάτησε να πιει ένα ποτό. Όταν έφυγε από το κατάστημα, παρατήρησε μια γοητευτική γυναίκα να περιμένει στη γωνία. Ήταν η Lisa Hyder. Είχε μόλις φύγει από τη δουλειά της.

Η Hyder είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύζυγό της που είχαν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά. Χώρισαν λόγω του αλκοολισμού της. Η άρνησή της να δεχτεί βοήθεια οδήγησε και στο τέλος του γάμου τους. Είχε έναν ακόμα δαίμονα να αντιμετωπίσει. Είχε καρκίνο των ωοθηκών.

Έμενε με φίλους στο Μάντσεστερ και περίμενε τον πρώην σύζυγό της να την πάρει. Ο Hale προσφέρθηκε να την πάει σπίτι. Αρχικά δίστασε αλλά είχε κουραστεί να περιμένει. Ενώ οδηγούσε, παρατήρησε ότι δεν ακολουθούσε τις οδηγίες που του έδινε. Της είπε ότι ήθελε να κάνει μια στάση σπίτι του.

Όταν έφτασαν σπίτι του, την προσκάλεσε μέσα. Ήταν διστακτική μέχρι που της πρότεινε να πιουν λίγο πριν την πάει σπίτι. Συμφώνησε. Δεν είχε τη δύναμη να αντιμετωπίσει όλο το άγχος και ήθελε ένα ποτό. Η Hale κάθισε στο τζάκι και πήγε δίπλα της. Της έβαλε ποτό και άρχισαν να μιλάνε για τις ζωές τους.

Το φριχτό έγκλημα

Το ένα έφερε το άλλο και τελικά φιλήθηκαν. Αφού έκαναν σεξ έμειναν στο κρεβάτι. Όταν η Hyder αποκοιμήθηκε, ο Hale πήγε στην ντουλάπα και πήρε τη ματσέτα του. Αφού στάθηκε από πάνω της, τη μαχαίρωσε. Έβγαλε μια κραυγή πόνο και τη μαχαίρωσε ξανά και ξανά. Κοιτάζοντας τα φρικιαστικά αποτελέσματα των πράξεών του, ένιωσε απίστευτη αίσθηση ευχαρίστησης.

Είχε ολοκληρώσει το είδος της πράξης που ο ήρωάς του Ramirez ήταν γνωστός. Τα σεντόνια και οι τοίχοι ήταν γεμάτοι αίμα. Διαμέλισε το πτώμα και την αποκεφάλισε. Χαμογελώντας από υπερηφάνεια, πήρε κομμάτια από τη σάρκα της και άρχισε να την τρώει. Έβγαλε μάλιστα και φωτογραφίες.

Αποφάσισε να θάψει το πτώμα στην αυλή των γονιών του. Ήταν το τέλειο μέρος. Αν και ήθελε να είναι σαν τον Ramirez, δεν είχε εμπειρία στη διάπραξη εγκλημάτων. Έκανε ένα απίστευτο λάθος. Ζήτησε από γείτονα εργαλεία για να σκάψει ένα λάκο.

Ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία που έφτασαν σπίτι και τον συνέλαβαν. Βρήκαν το πτώμα της Hyder και τους κάδους με το πτώμα της. Ενώ όλοι πίστευαν ότι είναι περίεργος, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα διαπράξει ποτέ ένα τέτοιο έγκλημα.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις