Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Ταύρος τον κάρφωσε στον λαιμό – Χαροπαλεύει 23χρονος ταυρομάχος [vid]

Σοκαριστικό βίντεο! Ταύρος τον κάρφωσε στον λαιμό – Χαροπαλεύει 23χρονος ταυρομάχος [vid]

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 23χρονος ταυρομάχος Daniel Garcia Navarrette μετά την επίθεση που δέχτηκε από ταύρο μπροστά σε χιλιάδες θεατές σε αρένα της Μαδρίτης.

Ο νεαρός ταυρομάχος Daniel Garcia Navarrette παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στον λαιμό, το πρόσωπο και τη γλώσσα του μετά την επίθεση του ταύρου στο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του τουρνουά Las Ventas στη Μαδρίτη.

Η τρομακτική επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια 10.000 θεατών που αρχικά νόμιζαν ότι ο ταύρος τον κάρφωσε μόνο μια φορά στον μηρό. Αφότου ο 23χρονος ταυρομάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο ταύρος τον είχε καρφώσει με τα κέρατά του τέσσερις φορές στον λαιμό και στο σαγόνι.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ο τραυρομάχος να εκτοξεύεται στον αέρα και να πέφτει στην αρένα πριν ο ταύρος τον καρφώσει επανειλημμένα με τα κέρατά του. Τα ουρλιαχτά μπορούν να ακουστούν από τους 10.000 θεατές μέχρι το εκπαιδευμένο προσωπικό καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή του ταύρου για να απομακρύνουν από την αρένα τον 23χρονο.

Ο 23χρονος λέγεται ότι είναι τυχερός που επέζησε, με τους γιατρούς να πραγματοποιούν χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης και να τονίζουν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή. Οι σοκαρισμένοι θεατές περιέγραψαν τη σκηνή ως τρομακτική.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε