Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονίζει η 12χρονη που ξεριζώθηκε το σκαλπ της [pics, vids]

Συγκλονίζει η 12χρονη που ξεριζώθηκε το σκαλπ της [pics, vids]

Ένα χρόνο μετά το τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ, η 12χρονη Elizabeth Gilreath μιλάει για το περιστατικό που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Η Elizabeth Gilreath επέβαινε σε παιχνίδι λούνα παρκ στη Νεμπράσκα όταν ξαφνικά μπλέχτηκαν τα μακριά μαλλιά της στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί το σκαλπ της στα 11 της χρόνια.

“Δεν με καθορίζουν τα σημάδια. Δεν πρέπει να ορίζουν κανέναν οι ουλές του” δήλωσε στο WOWT ένα χρόνο μετά το φριχτό ατύχημά της.

Θυμάται ελάχιστα από το ατύχημα και πως ξύπνησε στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της. “Της είπα ότι ένιωθα να έχει διαλυθεί το κεφάλι μου και μου εξήγησε τι είχε συμβεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ένας χρόνος”.

Από το ατύχημα έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, μία χειρουργική επέμβαση στα μάτια, έχει κάνει 28 μεταγγίσεις αίματος και 3 μεταμοσχεύσεις δέρματος. “Τώρα μπορώ να πιάσω τα μαλλιά μου αλογοουρά και μακραίνουν”.

Η μητέρα της Virginia Cooksey έχει ανεβάσει ενημερώσεις για την υγεία της Elizabeth στο facebook από το περιστατικό. “Η Lulu είναι πιο δυνατή από εμένα. Ο τρόπος που το χειρίζεται μου έδωσε δύναμη”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: People

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε