Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Συνταγή… Πάτρας: Ημίγυμνες κομμώτριες προκαλούν εγκεφαλικά – Χαμός στο κομμωτήριο [pics]

Συνταγή… Πάτρας: Ημίγυμνες κομμώτριες προκαλούν εγκεφαλικά – Χαμός στο κομμωτήριο [pics]

Οι εικόνες από το επίμαχο κομμωτήριο ”ρίχνουν” το διαδίκτυο. Σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους, μπροστά στις εντυπωσιακές κομμώτριες…

Τη συνταγή κομμωτηρίου στην Πάτρα, στο οποίο οι κομμώτριες ήταν ημίγυμνες για να προσελκύσουν πελάτες, θέλησε να ακολουθήσει ένας κομμωτής στο Καζακστάν, με το αποτέλεσμα για τον ίδιο και τους πελάτες του να είναι εντυπωσιακό…

Ο ιδιοκήτης χρησιμοποίησε τις χορεύτριες ενός γειτονικού στριπ κλαμπ προκειμένου να στήσει μια διαφημιστική καμπάνια ελπίζοντας έτσι να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Οι «κομμώτριες» ήταν ντυμένες κατά το ελάχιστον δυνατόν κυκλοφορόντας ανάμεσα στους άνδρες πελάτες φορώντας μόνο στρινγκ, ποδιές και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τελικά όσοι υποψιάστηκαν ότι κάτι άλλο συμβαίνει δικαιώθηκαν καθώς αποδείχθηκε ότι ο κομμωτής χρησιμοποίησε αυτό το τρικ για τη διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια που θέλησε να στήσει για την επιχείρησή του.

H αγγελία κομμωτηρίου της Πάτρας

Το θέμα έκανε το γύρο του διαδικτύου το 2014. Πρόκειται για το hot κομμωτήριο για άνδρες στο οποίο οι γυναίκες κομμώτριες θα εργάζονται… με τα εσώρουχά τους! Σύμφωνα με την μικρή αγγελία που δημοσιεύτηκε ο μισθός των όμορφων κοριτσιών αφού με αυτό το κριτήριο θα επιλεγούν (απαραίτητο προσόν θα είναι και οι γνώσεις κομμωτικής), θα φτάνει ακόμα και τα 2.000 ευρώ!

Στην ίδια εφημερίδα ωστόσο υπάρχει και η αγγελία που αφορά εμφανίσιμα αγόρια με γνώση γυναικείας κομμωτικής! Όπως είχε επισημάνει ο ιδιοκτήτης σχετικά με το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μία τέτοια επένδυση, «Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και είδαμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια. Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα. Σε αυτήν την φάση βρισκόμαστε στο στάδιο των προετοιμασιών. Το κατάστημα αναμένεται να έχει ανοίξει μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων».

 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε