Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Της ξερρίζωσε τη γλώσσα – Προσπάθησε να την πνίξει με το αίμα της [vid, pics]

Της ξερρίζωσε τη γλώσσα – Προσπάθησε να την πνίξει με το αίμα της  [vid, pics]

Μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην φίλο της Ryan Cameron, η Carleigh Hager αναρρώνει στο νοσοκομείο και ελπίζει η τραυματική δοκιμασία της να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που αισθάνονται παγιδευμένοι σε καταχρηστικές σχέσεις.

Η 25χρονη υπέστη φριχτά τραύματα στο κεφάλι και δεν μπορούσε να δει από το αριστερό της μάτι μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε. Στον λογαριασμό της στο facebook εμφανίζονταν να ζουν την τέλεια ζωή, με τον νοσηλευτή να επισημαίνει πως όλα ήταν μια ψευδαίσθηση.

Φοβόταν πως θα πεθάνει τη στιγμή της επίθεσης από τον Ryan που θεωρούσε “πρίγκιπά” της. Αφού της ξερρίζωσε τη γλώσσα και οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν ράματα στο στόμα, η 25χρονη δεν θα μπορεί να φάει στέρεες τροφές για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

“Άρχισε να τρέχει αίμα και τρομοκρατήθηκα και ούρλιαζα ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να με πνίξει με το αίμα μου. Με το δεξί του χέρι μου έκλεισε τη μύτη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω”. Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν γάμο που είχαν πάει και γύρισαν σπίτι με φίλους τους. Είχε αρχίσει να την επιπλήττει μπροστά τους και η 25χρονη πήγε να ξαπλώσει.

Τότε ο Ryan μπήκε στο δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να την πνίγει στον ύπνο της. Οι φίλοι τους προσπάθησαν να επέμβουν αλλά ο 26χρονος συνέχισε την επίθεση και κλείδωσε τους φίλους τους έξω από το σπίτι. “Γύρισε στο μπάνιο και μου είπε να σταματήσω να ουρλιάζω. Μου είπε να το βουλώσω και με τα δάχτυλά του μου ξερρίζωσε τη γλώσσα”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε πέσει θύμα λεκτικής και σωματικής κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της. Έμενε στη σχέση επειδή φοβόταν και απειλούσε να σκοτώσει τον σκύλο της. Τώρα δίνει συμβουλές σε γυναίκες που βρίσκονται σε μια καταχρηστική σχέση. “Μην τους επιτρέπετε ποτέ να σας πουν ότι είστε ένα τίποτα, ότι δεν έχετε να πάτε πουθενά. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν σας αγαπά”.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε