Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το βίντεο ανατριχίλα που έχει βάλει φωτιά στο ίντερνετ

Το βίντεο ανατριχίλα που έχει βάλει φωτιά στο ίντερνετ

Φωτιά έχουν πάρει τα πληκτρολόγια για ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube. Αινιγματικές προειδοποιήσεις, αναγραμματισμοί της φράσης “KILL THE PRESIDENT” και συντεταγένες του Λευκού Οίκου, γυναίκες να βασανίζονται και πολλά σκοτεινά μηνύματα στο πιο μυστήριο βίντεο που έχει βάλει φωτιά στο ίντερνετ.

Στο 2λεπτο βίντεο κυριαρχεί μια φιγούρα ντυμένη στα μαύρα να κάνει κινήσεις που φαίνονται να στέλνουν μηνύματα. Πολλές φορές ο ανατριχιαστικός πρωταγωνιστής σηκώνει τα χέρια του αρκετές φορές και αποκαλύπτει ένα φως που αναβοσβήνει στο εσωτερικό της παλάμης του. Ο ανατριχιαστικός ήχος δεν είναι απλά λευκός θόρυβος. Σε φασματογράφημα αποκαλύφθηκε πως περιέχει εικόνες με μηνύματα όπως “είσαι ήδη νεκρός”. Φανερώνεται επίσης η παραμορφωμένη εικόνα που δείχνει ένα πρόσωπο, ίσως γυναίκα, να βασανίζεται ή να δένεται.

Από τον ήχο αποκαλύπτονται επίσης τρομακτικές εικόνες και υπάρχουν πολλά κρυφά μηνύματα σε κώδικα Μορς. Οι χρήστες του Reddit ανακάλυψαν τη φράση “RED LIPSLIKE TENTH” που αποκωδικοποιείται σε “KILL THE PRESIDENT” και τους αριθμούς “38.897709, -77.036543” που αποτελούν τις συντεταγμένες του Λευκού Οίκου.

Ο τίτλος του βίντεο, όπως και η περιγραφή, είναι κωδικοποιημένος και μεταφράζονται στα ισπανικά. Συγκεκριμένα στον τίτλο γράφει “muerte” που σημαίνει θάνατος και στην περιγραφή που γράφει “te queda 1 año menos” που σημαίνει “σου μένει ένας χρόνος ή λιγότερο”.

Οι θεωρίες για το μυστήριο βίντεο πολλές. Έργο τέχνης, ανατριχιαστικό βίντεο από κάποιον που θέλει να γίνει viral ή και διαφημιστική καμπάνια για τηλεοπτικής εκπομπή, ταινία ή video game. Οι περισσότεροι εστιάζουν στο μυθιστόρημα Inferno του Dan Brown που πρόκειται να βγει στις μεγάλες οθόνες το 2016 και άλλοι στο 12 Monkeys. Οι ανά τον κόσμο πάντως Πουαρό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη λύση του μυστηρίου…

Πηγή: Dailydot

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε