Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χρησιμοποίησε αγγούρι ως sex toy και σκότωσε την ερωμένη του

Χρησιμοποίησε αγγούρι ως sex toy και σκότωσε την ερωμένη του

Τραγικό τέλος είχαν τα ερωτικά παιχνίδια για τη Rica Varna με ένα αγγούρι. Ο σύντροφός της Oliver Dietmann δικάζεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο 46χρονος μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και σε 5ετή φυλάκιση για την ανθρωποκτονία από αμέλεια από γερμανικό δικαστήριο. Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Rica Varna άκουσαν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των περιπτύξεων του ζευγαριού που οδήγησαν στον θάνατο της 46χρονης.

Αντί για sex toys είχαν επιστρατεύσει αγγούρια, καρότα και μερικά κολοκυθάκια. Ο 46χρονος είπε στο δικαστήριο πως συχνά χρησιμοποιούσαν με την ερωμένη του λαχανικά αντί για ερωτικά παιχνίδια. Είχε γνωρίσει τη 46χρονη γυναίκα το 2004 και η σχέση τους έγινε ερωτική 5 χρόνια αργότερα.

Ήταν το βράδυ της 19ης Ιουλίου του 2014 που την κάλεσε σπίτι του και χρησιμοποίησε ένα αγγούρι για να την ευχαριστήσει. Είχαν πιει 4 μπουκάλια κρασί και αρκετά ποτήρια schnapps. “Αφού το αγγούρι υπηρέτησε τον σκοπό του, το έβαλα στο στόμα της. Ξαφνικά είδα καπνό να βγαίνει από την κουζίνα. Είχε ξεχάσει πως είχα βάλει κρέας για τον σκύλο μου. Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο μου και μετά βγήκα στο μπαλκόνι για να κάνω ένα τσιγάρο. Όταν γύρισα, η Rica ήταν αναίσθητη. Προσπάθησα να βγάλω τα κομματάκια αγγουριού από το στόμα της”.

Οι γιατροί είπαν αργότερα πως το αγγούρι είχε σφηνώσει στον λαιμό της και έφραξε την αναπνευστική οδό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. “Ο κατηγορούμενος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν έπρεπε να την αφήσει για τόση ώρα μόνη της”, τόνισε ο εισαγγελέας Reinhard Hoffmann, με την ετυμηγορία να βγαίνει την Παρασκευή.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε