Πολιτική

25η Μαρτίου: Στο Αγαθονήσι ο Τσίπρας!

Στο Αγαθονήσι αναμένεται να μεταβεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την 25η Μαρτίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 25η Μαρτίου του 2019 αναμένεται να έχει… λίγο περισσότερο ενδιαφέρον από όλες τις προηγούμενες χρονιές…

Ο Τσίπρας, η 25η Μαρτίου και οι φόβοι…

Η “σκόνη” από την Συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει ακόμη… κάτσει ολοκληρωτικά και όλα τα βλέμματα θα είναι αύριο, 25.03.2019, στραμμένα στις παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

[read4more]

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να μεταβεί στο Αγαθονήσι για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Μια επίσκεψη που μπορεί να ερμηνευθεί και ως “μήνυμα” προς… πάσα κατεύθυνση.

Πάντως, τα παρατράγουδα δεν έλειψαν σήμερα, Κυριακή 24.03.2019, όταν σημειώθηκαν προσαγωγές κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα, αλλά και στην… Μελβούρνη, όπου ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από ομογενείς, με τον ίδιο να μιλά για μειοψηφία που έλεγε “φασιστικά συνθήματα”…

Εδώ να σημειωθεί πως όπως έχει ήδη αναφέρει το newsit.gr, υπάρχουν έντονοι φόβοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ακροδεξιά στοιχεία να προετοιμάζουν ακραίες κινήσεις εις βάρος κυβερνητικών στελεχών στις αυριανές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου.

Τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι οι κινήσεις αυτές δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις φραστικές αντιδράσεις που προέρχονται από ομάδες πολιτών που διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης