Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

25η Μαρτίου: Θα πάμε στις παρελάσεις παρά τις απειλές, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

25η Μαρτίου: Θα πάμε στις παρελάσεις παρά τις απειλές, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς ώρα με την ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες και οι φήμες που λένε ότι την ημέρα της 25ης Μαρτίου θα υπάρξουν επεισόδια εναντίων των στελεχών της κυβέρνησης για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για ακροδεξιούς θύλακες οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα μέσα από ακραίες ενέργειες και τραμπούκικες συμπεριφορές. Οι ίδιοι παράγοντες διαχωρίζουν τους απλούς πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν κατά της συμφωνίας από τις οργανωμένες εκδηλώσεις ομάδων που κινούνται στην ακροδεξιά ή σε ακραίες  εθνικιστικές ομάδες.

Τα κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ακόμα ότι αυτές «οι ομάδες έχουν αποθρασυνθεί εξ αιτίας της ανοχής κάποιων κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η ΝΔ κρύβεται πίσω από συμψηφιστικές λογικές».

Όπως λένε  οι ίδιοι άνθρωποι «δεν είναι δυνατόν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα να διαγράφει τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, η ΝΔ  με την στάση της να ενθαρρύνει τις ενέργειες κάποιων ακραίων μόνο και μόνο επειδή καταφέρονται εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Επισημαίνουν δε ότι ακόμα και «η σιωπή της ΝΔ  ερμηνεύεται από αυτά τα ακραία στοιχεία ως έμμεση αποδοχή των ενεργειών τους».

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης έχουν αποφασίσει να παραστούν ωστόσο σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα αδιαφορώντας για τις απειλές που δέχονται είτε σε προσωπικό είτε σε κομματικό επίπεδο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις