Πολιτική

28 Οκτωβρίου 1940: Το μήνυμα των ΑΝ.ΕΛ για την εθνική επέτειο

«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο ελληνισμός. Είναι επέτειος απόδοσης της οφειλόμενης τιμής σε όλους όσοι όρθωσαν το ανάστημά τους, απέναντι στις δυνάμεις της βίας και του φασισμού» αναφέρει σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Τιμούμε σήμερα την ανδρεία, την περηφάνια και τη φιλοπατρία του ελληνικού έθνους. Τιμούμε εκείνους που ηρωικά αντιστάθηκαν στον ολοκληρωτισμό και πέτυχαν την πρώτη σημαντική νίκη, όταν η Ευρώπη αιματοβαμμένη, ζούσε την τραγωδία ενός μεγάλου πολέμου και στέναζε κάτω από τη μπότα της ναζιστικής Γερμανίας και της φασιστικής Ιταλίας.

Τιμούμε το περήφανο ΟΧΙ, που αντέταξε ο ελληνικός λαός, ορθώνοντας το ανάστημά του, και γράφοντας το έπος του ‘40» προσθέτει στη δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας «τιμώντας µε το μεγαλείο που της αξίζει, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι θα προστατεύσουμε µε κάθε τρόπο τα εθνικά µας συμφέροντα. Στέλνουμε το μήνυμα ότι έχουμε τη δύναμη και τη βούληση να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα: Τα δύο νέα ακίνητα στον Διόνυσο με γονική παροχή και το οικόπεδο στην Άρτα
Στα λοιπά περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνεται μοτοσυκλέτα 650 κυβικών εκατοστών, η οποία εξακολουθεί να δηλώνεται από προηγούμενα έτη ενώ διατηρεί το 90% των μετοχών του Ινστιτούτου
Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του βιβλίου του, «Ιθάκη» στο Ηράκλειο