Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΑΝΕΛ: Το επόμενο 48ωρο ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Β.Καπερνάρου για το δήμο της Αθήνας

ΑΝΕΛ: Το επόμενο 48ωρο ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Β.Καπερνάρου για το δήμο της Αθήνας

Την υποψηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης θα στηρίξει ομόφωνα η Συντονιστική Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ το επόμενο 48ωρο θα ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του Βασίλη Καπερνάρου για την υποψηφιότητα στο δήμο Αθήνας.

“Η πολυδιάστατη παρουσία του Χ. Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση, ότι μπορεί, να στηρίξει και να υλοποιήσει τις προσδοκίες μας” αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής θα συζητήσουν τα όργανα του κόμματος που θα πάρουν την τελική απόφαση και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα ανακοινώσει το Σάββατο, σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το όνομα του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξει το κόμμα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Καπερνάρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ θα προηγηθεί πιθανότατα και ανακοίνωση του κόμματος.

Αυτό συζητήθηκε και αποφασίστηκε σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την γραμματεία Αυτοδιοίκησης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος νωρίτερα συναντήθηκε με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τον ενιαίο φόρο από την καλλιέργεια, έως και τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές από τους παραγωγούς και έθεσαν υπόψη του τέσσερα βασικά αιτήματα: Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες των λαϊκών αγορών, απαλλαγή του ποσού από το φόρο εισοδήματος για την εργασία της οικογένειας στο χωράφι, μείωση του συντελεστή φορολόγησης κάτω από το 13% που υφίσταται σήμερα, και απλογραφικά βιβλία εσόδων – εξόδων.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα των παραγωγών λαϊκών αγορών και παράλληλα επεσήμανε ότι «οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες επιχειρούν να ελέγξουν την παραγωγή αγροτικών προϊόντων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΕΔΕ: Διάλογος κυβέρνησης – κομμάτων για να μην απειληθεί η νομιμότητα των Αυτοδιοικητικών εκλογών

ΣΥΡΙΖΑ: Μπλέξαν οι “γραμμές” και τα μηνύματα

Πάγκαλος: Με τον σταυρό προτίμησης έχει μαζευτεί στη Βουλή η σάρα και η μάρα – Έχω κάνει σε 12 βουλές, αλλά αυτό το χάλι δεν το έχω ξαναζήσει

100 ημέρες πριν την εκλογική μάχη! Πρώτο κόμμα με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Tι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ν. Κακλαμάνης στον ΣΚΑΙ: Θα κατέβω υποψήφιος στην Αθήνα – Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά

Έως τις 14 Μαρτίου οι δηλώσεις των ετεροδημοτών για τον τόπο στον οποίο θα ψηφίσουν

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε