Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Άδωνις: Τώρα που περιμένω δεύτερο παιδί, να τρέχω για δήμαρχος;

Άδωνις: Τώρα που περιμένω δεύτερο παιδί, να τρέχω για δήμαρχος;

Ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο ενδεχόμενο να είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για δήμαρχος Αθηναίων.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;», έλεγε ο υπουργός Υγείας στον σύμβουλό του Θανάση Πλεύρη το βράδυ του Σαββάτου όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill» στο Νέο Ψυχικό, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντως, οι δυο άνδρες «έκαναν μια λεπτομερή συζήτηση και για τη… μισθοδοσία του δημάρχου».

Το δείπνο με την Εύα Καΐλη

Ο ΒΗΜΑτοδότης γράφει κι άλλα για το δείπνο στο εστιατόριο του Νέου Ψυχικού.

«Πρώτον δεν ήταν ένα αθώο δείπνο ανάμεσα σε δύο φίλους, όπως οι κκ. Πλεύρης και Γεωργιάδης, αλλά ήταν μία άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομήχανων και φαρμακέμπορων και το δείπνο το διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης.

Προσκεκλημένες (του υπουργού) ήταν και οι αδελφές Καϊλή (Εύα και Μανταλένα). Τώρα θα πείτε τι γυρεύουν οι αδελφές Καϊλή με φαρμακοβιομήχανους και μεγαλογιατρούς; Κάποιος από το τραπέζι έλεγε ότι τους δίνουν συμβουλές επικοινωνίας. Ας είναι.

Πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε όταν ο υπουργός διαπίστωσε ότι η Εύα δεν κάθησε στο τραπέζι του και στη θέση της κάθησε, η αδελφή της Μανταλένα. Το θέμα το έλυσε ο κ. Πλεύρης αλλάζοντας την χωροταξία. Έφαγαν μπριζολάκια και λουκάνικα (και η Εύα σαλάτα)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ε. Μανωλίδου – Α. Γεωργιάδης: Ετοιμάζονται να γίνουν ξανά γονείς;

Και ο Άδωνις στο… Παρίσι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Κασιδιάρης για δήμαρχος, Παναγιώταρος για περιφερειάρχης – Από Χρυσή… Ελληνική Αυγή

Η αυτοδυναμία «πέθανε», ζήτω οι κυβερνήσεις συνεργασίας! Συγκυβέρνηση Αριστεράς – Δεξιάς θέλουν οι πολίτες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε