Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αϊβαλιώτης: Προκλητική η υπόθεση Λιάπη

Αϊβαλιώτης: Προκλητική η υπόθεση Λιάπη

Με μια σκληρή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, κατακεραυνώνει τον Μιχάλη Λιάπη αλλά και τα κόμματα εξουσίας για την αλαζονεία τους όπως λέει και την ατιμωρησία.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ατιμωρησία και η αλαζονεία των εξουσιαστών είναι βαθιά ριζωμένες στην Ελλάδα και οι ψηφοφόροι δυστυχώς και πέρσι έκαναν το ίδια λάθη που κάνουν εδώ και δεκαετίες και τις διαιωνίζουν. Η περίπτωση Λιάπη είναι κλασική και προκλητική. Πάντως δημιουργεί ερωτηματικά η χρονική στιγμή, το όλο σκηνικό με την μαγνητοσκόπηση της σύλληψης κλπ . Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν επί χρόνια με ανασφάλιστα και ασυντήρητα οχήματα και με καραμπινάτες ψεύτικες πινακίδες πότε θα ελεγχθούν και θα απελαθούν;…Μήπως με την απαράδεκτη υπόθεση του ( κατεξοχήν καραμανλικού) Μιχάλη Λιάπη ξεχάσαμε ξαφνικά τις εκπλήξεις από το πόθεν έσχες κάποιων;…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Λιάπης δεν είναι ο μόνος! Βουλευτής κατήγγειλε ότι συνάδελφός της είχε παρκάρει τα παράνομα αυτοκίνητά του στο πάρκινγκ της Βουλής!

«Ο Μιχάλης Λιάπης με είχε κάνει πρέσβειρα του Κ.Ο.Κ.»

Μιχάλης Λιάπης: Ρεζιλεύτηκε για… 4.000 ευρώ – Τσουχτερά τα πρόστιμα για τον… «συνταξιούχο» με τα 28 ακίνητα – Τα λάθη στο πόθεν έσχες και το ΕΚΑΣ

Μιχάλης Λιάπης: Ο… συνταξιούχος με τα 28 ακίνητα στο πόθεν έσχες του

Η στιγμή που οι αστυνομικοί ακολουθούν τον Μ. Λιάπη – ΒΙΝΤΕΟ

“Κινητό έγκλημα” το τζιπ του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη – Πρόστιμα και για τα φιμέ τζάμια και τον κοτσαδόρο – Δηλώνει συνταξιούχος

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε