Πολιτική

Αιχμές Σαμαρά κατά Τσίπρα: Δεν υπάρχει χώρος για κολλημένους στο χθες

Για μιζέρια και έλλειψη πολιτικής κατηγόρησε “όσους αμφισβήτησαν ακόμη και την αξία του TAP” ο Αντώνης Σαμαράς κατα την ομιλία του στο κλείσιμο του 9ου συνεδρίου της ΝΔ.

«H αντίθεση μνημόνιο – αντιμνημόνιο ξεπεράστηκε» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Η νέα Ελλαδα που χτίζουμε χωράει όλους, εκτός από τους κολλημένους στο χθες. Υπάρχουν δύο δρόμοι: να κάνεις το άλμα στο αύριο, ή να μείνεις κολλημένος στο χθες. Στην εθνική προσπάθεια δεν χρωστάνε οι κολλημένοι στο χθες και οι λαϊκιστές».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «κάποιοι αμφισβήτησαν ακόμη και την αξία του TAP, τη μεγαλύτερη επένδυση της τελευταίας δεκαετίας. Είναι αυτοί που δεν έχουν πολιτική. Έχουν μόνο μιζέρια. Είναι οι ίδιοι που… το παίζουν προοδευτικοί. Πρόοδος είναι όραμα, σχέδιο, αποφασιστικότητα. Εμείς έχουμε όραμα, αλλά πρέπει να έχεις και σχέδιο, που να πατά στη γη. Εμείς αποδείξαμε ότι έχουμε και σχέδιο. Αλλά χρειάζεται και αποφασιστικότητα και εμείς αποδείξαμε ότι στα δύσκολα δεν διστάζουμε και ότι αν χρειαστεί για να κάνουμε το άλμα, σπάμε και αβγά».

«Η μάχη για τη νέα Ελλάδα έχει αρχίσει, θα την κερδίσουμε, σε αυτή τη μάχη μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες, σήμερα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την παράταξη και για τη χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Προσκλητήριο για ενότητα της κεντροδεξιάς

Ο πρωθυπουργός κατέληξε: «Η αληθινή πρόοδος χρειάζεται ενωτικό πνεύμα. Εμείς το δείξαμε. Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της κεντροδεξιάς, σε όσους ήταν μαζί μας, αλλά για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν, και μαζί σε όλους τους πολίτες, που νιώθουν την ανάγκη για τη νέα Ελλάδα. Εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία, όταν οι άλλοι την καίνε. To 2021 η Νέα Ελλάδα δεν θα είναι όραμα, θα είναι πραγματικότητα».
 
Διαβάστε

Γι’ αυτό κατέρρευσε ο Σαμαράς: Άγρυπνος και νηστικός 3 μέρες λόγω γαστρεντερίτιδας

Οι 96 ώρες πριν τον ανασχηματισμό: οι μυστικές συναντήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου και το… μήνυμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

ΚΚΕ: Να απορρίψει ο λαός το προσκλητήριο υποταγής της ΝΔ

Κουβέλης: Ο Σαμαράς έκανε την τρικομματική κυβέρνηση μονοκομματική

Κακλαμάνης κατά Σαμαρά: Δεν εμπιστεύομαι τον Στουρνάρα!

Γιατί κατέρρευσε ο Α. Σαμαράς – Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου

Σαμαράς: Μετά τον ΤΑΡ θα υπάρξουν κι άλλες καλές ειδήσεις για την Ελλάδα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1