Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ – Κορυφαία στελέχη ζητούν ενότητα στην ψηφοφορία

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, Λοβέρδος, Παπουτσής, Διαμαντοπούλου και Σκανδαλίδης βρέθηκαν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης!

 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος με τους Ανδ. Λοβέρδο, Χρ. Παπουτσή, Άννα Διαμαντοπούλου και Κ. Σκανδαλίδη, στα γραφεία της αντιπροεδρίας, στην οδό Ζαλοκώστα.

    Κατά την αποχώρησή τους, συμμετέχοντες στη σύσκεψη ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια συζήτηση υπουργών περί των πολιτικών εξελίξεων, καθώς επίσης και για τα “ενδεχόμενα” στην επικείμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Επιπλέον, ερωτηθέντες σχετικά, διέψευδαν ότι η συνάντηση αφορούσε ή ακόμα και ότι συζητήθηκαν θέματα εσωκομματικού ενδιαφέροντος εν όψει και της αυριανής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

    Οι υπουργοί που συμμετείχαν στη συνάντηση αποχωρούσαν από τα γραφεία της αντιπροεδρίας με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους, σταδιακά, με πρώτους τον Χρ. Παπουτσή και την ‘Α. Διαμαντοπούλου και στη συνέχεια τον Κ. Σκανδαλίδη. Ο Ανδ. Λοβέρδος αποχώρησε τελευταίος λίγο πριν τον Ευ. Βενιζέλο.

Στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός, αφού οι φωνές εκείνων που δε θέλουν να ψηφίσουν τα νέα σκληρά μέτρα γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης είπε: “Στις κρίσιμες ψηφοφορίες που ακολουθούν στην Βουλή, το συμφέρον της πατρίδας επιβάλλει την υπεύθυνη στάση όλων των βουλευτών και τη θετική τους ψήφο, ώστε η χώρα και οι Έλληνες να πορευτούν με ασφάλεια στην έξοδο από την κρίση και παράλληλα να διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη, με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοί βουλευτές αρνήθηκαν σήμερα να ψηφίσουν τα νέα μέτρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε