Πολιτική

Η Ακρίτα δίνει τέλος στην «διαμάχη» με τον Άγγελο Προβιλισιάνο: «Το κλείνω εδώ, καταντήσαμε αηδία, κουράσαμε»

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «πήραν αποστάσεις» από την βουλευτή Επικρατείας λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στον δημοσιογράφο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οριστικό τέλος θέλει να δώσει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, στην «κόντρα» που έχει προκαλέσει με την εφημερίδα του Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σκληρή κριτική της σε άρθρο του δημοσιογράφου Άγγελου Προβολισιάνου.

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα εξαπέλυσε επίθεση στον κοινοβουλευτικό συντάκτη του Document, με αφορμή άρθρο του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα Ευρωβουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη από το κόμμα της, να πάρουν αποστάσεις.

Ωστόσο, φαίνεται πως η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να «κλείσει» την όλη υπόθεση, αφού έκανε σήμερα (06.08.2025) νέα ανάρτηση στα social media, απευθυνόμενη μεταξύ άλλων και στον Κώστα Βαξεβάνη.

 

Η ανάρτηση της Ακρίτα

«Σήμερα στον καφενέ της γειτονιάς μου ένας μου είπε πως ο Βαξεβάνης είναι τρίγαμος. Έχει δεύτερη γυναίκα στο Σουφλί και τρίτη στο Μαροκο. Δεν λέω ποιος το είπε, είμαι δημοσιογράφος και προστατεύω τις πηγές μου. Και για να τελειώνουμε.

Όπως ο δημοσιογράφος κρίνει τον πολιτικό, έτσι κι ο πολιτικός κρίνει τον δημοσιογράφο. Την παρουσία του, τη στάση του, την ποιότητα του έργου του. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο.

Το κλείνω εδώ γιατί ειλικρινά αηδία καταντήσαμε κι οι δύο.  Αρκετά με την αυτοαναφορικότητά, όταν ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα. Επιστρέφω στα καθήκοντα μου κι Βαξεβάνης ας κάνει ό,τι θέλει. Κουράσαμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Ιπποκράτειο για τις επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Θα τους βρούμε και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη»
Μαζί με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Μητσοτάκης
9
Συλλυπητήρια από Τασούλα και Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βασίλη Λεβέντη: «Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στη δημόσια ζωή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπηρέτησε τις απόψεις του «με πάθος επί δεκαετίες»
Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων
Σαμαράς για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε την ειλικρινή συμπαράστασή του στα τρία πολιτικά στελέχη και στις οικογένειές τους
Αντώνης Σαμαράς
Βασίλης Λεβέντης: Τα 23 χρόνια επιμονής για την είσοδο στη Βουλή, οι πίτσες στο στούντιο και η σχέση με τον θετό γιο του
Από το Πολυτεχνείο και τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, στις τηλεοπτικές εκπομπές, την ίδρυση της Ένωσης Κεντρώων και την κοινοβουλευτική δικαίωση του 2015 - Η σκληρή μάχη για τη ζωή του
Βασίλης Λεβέντης
Σύσσωμη καταδίκη από την αντιπολίτευση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και ΕΛΑΣ καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη, με αιχμές, διαφοροποιήσεις και κοινή αναφορά στην ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης.
εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ, Θεσσαλονίκη