Πολιτική

Αβραμόπουλος: Όχι στην Εξεταστική για τα υποβρύχια

Το κατηγορηματικό όχι της κυβέρνησης στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρέχοντας έτσι πλήρη στήριξη στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Επιχειρούμε μια λύση που μας κληροδότησε το απώτερο παρελθόν. Στόχος μας είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και η ενίσχυση αμυντικής θωράκισης χώρας”, είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Η πρόταση αυτή την ώρα δεν γίνεται πραγματικά για να βοηθήσει και γι’ αυτό η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τη στηρίξει.”

Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι καταβάλλει προσπάθεια σε 2 άξονες: την προστασία του δημόσιου χρήματος και την παραλαβή 4 υποβρυχίων που είναι στον Σκαραμαγκά σε φάση τελικών δοκιμών.

Κάλεσε επίσης να μη χαθούμε σε αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. “Υπάρχει πρόβλημα στη εκτέλεση της συμφωνίας. Τεράστιο! Είναι η αντισυμβατική συμπεριφορά του επενδυτή που δέχτηκε κάποτε κάποιος καλοπροαίρετα να λύσει το θέμα”.

Ο κ. Αβραμόπουλος πρόσθεσε ότι στο θέμα αυτό πρέπει να υπάρχει κοινή διακομματική στρατηγική. “Με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιχειρούμε να γίνουμε όλοι μέρος του προβλήματος. Δεν είναι λύση η Εξεταστική. Να μην γίνονται  κινήσεις πόλωσης”, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμηλοί τόνοι από ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για τα υποβρύχια

Τι ΔΕΝ θα ακούσουμε στη “ναυμαχία” της Βουλής για τα υποβρύχια

Κεραυνοί Βενιζέλου κατά Τσίπρα για τα υποβρύχια – Θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα;

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 9
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2