Πολιτική

Debate για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: Τα μαργαριτάρια που ακούστηκαν από τους υποψήφιους Προέδρους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το debate των 4 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στην ΕΡΤ είχε πολλές «στιγμές» οι οποίες έβαλαν φωτιά στα social media.

Ανάμεσα σε αυτές τις στιγμές του debate του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου στην θεματική ενότητα για την Κλιματική Αλλαγή που υποστήριξε ότι οι ανεμογεννήτριες δεν παράγουν ρεύμα γιατί δεν έχουν μπαταρίες.

Επίσης το: «συμφωνάς;» που είπε ο Παύλος Πολάκης στον Νικόλα Φαραντούρη, αλλά και η φράση του κ. Φαραντούρη «εγώ ίδρωσα το παντελόνι μου στο πανεπιστήμιο».

Επίσης η ερώτηση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Νικόλα Φαραντούρη για τις μεγάλες εταιρείες που έκλεισαν και θύμισε «δήλωση Προέδρου Εδεσσαϊκού»: «Όλα αυτά μαζί. Δώσε μου απάντηση»!

«Αναφέρεσαι σε εμβληματικές επιχειρήσεις για τη χώρα» σχολίασε ο Ν. Φαραντούρης και προχώρησε στην απάντησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου: «Όχι» σαν του Μεταξά στις συνεργασίες με άλλα κόμματα – «Τεράστια αποδοχή από τις μανούλες» στη στολή στα σχολεία
«Το ότι υπάρχει μια Ευρώπη που αντί να προστατεύει την βιομηχανία και τον πρωτογενή τομέα ή να αντιμετωπίζει το δημογραφικό, προτιμά επιδόματα σε λαθρομετανάστες και να δίνει χρήματα για χάρτινα καλαμάκια, είναι η απόδειξη»
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στους πολίτες για την ακρίβεια: Η αλαζονεία της ΝΔ και τα καθυστερημένα μέτρα για το πετρέλαιο
Ο στόχος για πρωτιά έστω και με μία ψήφο, εξάλλου παραμένει, αν δεν ενισχύεται κιόλας, από τη στιγμή που κανένας άλλος συνδυασμός, χωρίς το πρώτο κόμμα, δεν μπορεί να φέρει πολιτική αλλαγή
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Αλέξης Τσίπρας: Οι δέκα παρεμβάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αιχμές για τα καρτέλ και τις τράπεζες
Πολιτική αλλαγή, άνοιγμα των αγορών και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία ζήτησε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο - Αιχμές για τις τράπεζες, εξαγγελίες για φόρους, χρέη και ενέργεια
Ο Αλέξης Τσίπρας 16
Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης»
Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αποκάλυψε ότι μέσω του Medwatch στο ιατρείο της έχει εντοπιστεί μηχάνημα βιοανάδρασης, εξαπέλυσε...
Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Καρυστιανού 40