Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Debate για το debate στην έξοδο των αρχηγών από το Προεδρικό Μέγαρο

Debate για το debate στην έξοδο των αρχηγών από το Προεδρικό Μέγαρο

Η έξοδος των πολιτικών αρχηγών από την σύσκεψη έβγαλε περισσότερες ειδήσεις από όσες βγήκαν μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Και μάλλον μάθαμε ότι ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου θα ζήσουμε και άλλο debate

Πρώτοι βγήκαν Μητσοτάκης, Τσίπρας και Βελόπουλος και ακολουθούσαν, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας. Ο πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης είχαν έναν ενδιαφέρων διάλογο για το debate με τον πρωθυπουργό να το αφήνει ανοικτό.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αυτό που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν να προχωρήσουν σε ένα ντιμπέιτ μεταξύ τους πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τον Κυριάκο Βελόπουλο να παρεμβαίνει και να ζητάει να διεξαχθεί μια τηλεμαχία με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Τώρα δηλαδή θα έχει ένα νόημα αλλά αφού έχεις τον αέρα του νικητή δεν θέλεις», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντά: «Γιατί το λες αυτό;» και τον κ. Βελόπουλο ν’ ανταπαντά: «Θα σε δω…»

Ο διάλογος ολοκληρώθηκε με τον πρωθυπουργό να λέει: «Εμένα μ’ άρεσε».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις