Πολιτική

Debate πολιτικών αρχηγών: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες – Οι χειραψίες και τα χαμόγελα

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε όσα δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του debate των πολιτικών αρχηγών. Οι μονομάχοι αντάλλαξαν χειραψίες προτού αντιπαρατεθούν στις κάμερες.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το debate των πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε διά χειραψίας τους αντιπάλους του. Τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους, ελαφρύνοντας την ατμόσφαιρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης στήθηκαν απέναντι στις κάμερες της ΕΡΤ και στους δημοσιογράφους, Ράνια Τζίμα (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Γιώργο Παπαδάκη (ANT1), Αντώνη Σρόιτερ (ALPHA), Μάρα Ζαχαρέα (STAR) και Παναγιώτη Στάθη (OPEN) υπό τον συντονισμό του Γιώργου Κουβαρά (ΕΡΤ).

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

DEBATE XEIRAPSIES  INTIME

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13