Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δίκη Άκη – Eκείνος σκυθρωπός και η Βίκυ καταβεβλημένη

Δίκη Άκη – Eκείνος σκυθρωπός και η Βίκυ καταβεβλημένη

Μετά το δεύτερό του Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Ακης Τσοχατζόπουλος πέρασε και πάλι σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί το κατώφλι του Εφετείου για την επανάληψη της δίκης με τον ίδιο βασικό κατηγορούμενο.

Πρώτος βγήκε από την κλούβα της αστυνομίας ο πρώην υπουργός και ακολούθησε η σύζυγός του ντυμένη με βαριά ρούχα (δερμάτινο σακάκι) αλλά και εμφανώς καταβεβλημένη.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι ίδια με την πρώτη ημέρα της δίκης, αφού δεν υπήρχε καν κόσμος έξω από το Εφετείο.

Αυτό που αναμένεται σήμερα είναι βροχή ενστάσεων από τους δικηγόρους του Άκη Τσοχατζόπουλου και των άλλων κατηγορουμένων.

Επίσης, αναμένεται και να αποφασίσει το δικαστήριο ως προς το αίτημα του ελληνικού Δημοσίου, που διεκδικεί από τον κάθε κατηγορούμενο ως αποζημίωση το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παρόντες στο δικαστήριο είναι έντεκα από τους 19 κατηγορούμενους. Μεταξύ των απόντων είναι η πρώην σύζυγος και η κόρη του πρώην υπουργού, οι οποίες δεν είχαν προσέλθει ούτε κατά την έναρξη της δίκης.

Η δίκη θα γίνεται δυο φορές την εβδομάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχει στοιχεία ο Άκης ή θα συνεχίσει το βιολί του – Αρχίζει η δίκη

Ακης προς ΠΑΣΟΚ: Καταποντιστήκατε στις εκλογές και ψάχνετε εξιλαστήριο θύμα

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω

Ο Άκης ΥΕΘΑ! Τότε που στις ασκήσεις σέρβιραν αστακό και υπήρχε σαμπάνια με τ΄ όνομά του!

Δίκη Άκη: Ποιους στρατιωτικούς και γιατί κάλεσε να καταθέσουν στο δικαστήριο

Άκης: Είμαι αθώος. Αποφυλακίστε την γυναίκα μου – Β. Σταμάτη: “Περιμένω να τελειώσει αυτή η περιπέτεια” – Φωτο μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου

Ακης απ’ τα παλιά! Η είσοδος στο δικαστήριο – Οι αγκαλιές και οι χαιρετισμοί – Η αμίλητη Βίκη Σταμάτη – Παρασκήνιο από τις πρώτες ώρες της δίκης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εφετείου η οικογένεια Τσοχατζόπουλου – Αγέρωχος ο Ακης – Καταβεβλημένη η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε