Πολιτική

Εκλέχτηκαν οι κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής

Εκλέχτηκαν, μετά από μυστική ψηφοφορία, οι γραμματείς και κοσμήτορες οι οποίο είχαν προταθεί από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και θα συγκροτήσουν το προεδρείο της Ολομέλειας της Βουλής.

Ειδικότερα, όλοι οι προτεινόμενοι από τη ΝΔ έλαβαν από 170 ψήφους υπέρ, 50 λευκά ενώ 3 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα.

Πρόκειται για τους βουλευτές: Κώστα Κουκουδήμο και Ιορδάνη Τζαμτζή που εκλέχτηκαν κοσμήτορες και οι Χρήστος Δήμας, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Μάξιμος Σενετάκης γραμματείς.

Οι προτεινόμενοι βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου για το αξίωμα του κοσμήτορα και Μαρία Μπόλαρη για γραμματέας έλαβαν από 179 ψήφους υπέρ, 38 λευκά και τρία άκυρα.

Ο προτεινόμενος από το ΠΑΣΟΚ για γραμματέας Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος έλαβε 176 ψήφους υπέρ, 43 λευκά και τρία άκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρση ασυλίας των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα ζητήθηκε από την Βουλή

“Αρσακειάδες” οι χρυσαυγίτες στον αγιασμό της Βουλής – ‘Ολο το παρασκήνιο

“Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες”

Χρυσαυγίτης μάρτυρας αποκαλύπτει: Έσφαζαν αρνιά για να μάθουν να κόβουν καρωτίδες! – Ήθελαν να μπουν με τάνκς στη Βουλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κατηγορούν μια μια περίοδο που δεν ήμουν υπουργός και γιατί ζήτησα παραίτηση υφισταμένου
«Πώς είναι δυνατόν να θεωρούμαι συνεργός σε απιστία ως Υπουργός, για πράξεις που φέρονται ότι τελέστηκαν από διαχειριστές κρατικής περιουσίας ενώ δεν κατείχα καν την υπουργική ιδιότητα;»
Συνέδριο "Συνταγματικά κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές - Η συμβολή τους σε ένα ευρωπαϊκό δημοκρατικό κράτος δικαίου", Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νέα τηλεφωνική γραμμή 1566: «Όλη η υγεία σε έναν αριθμό»
«Για ραντεβού στα νοσοκομεία, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, για διαγνωστικές εξετάσεις, φάρμακα υψηλού κόστους, πληροφορίες για φαρμακεία, ερωτήσεις, παράπονα είναι όλα στο 1566» αναφέρει σε βίντεο ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη για τετελεσμένο εκβιασμό σε βάρος της Ζέττας Μακρή
Από την πλευρά της η Ζέττα Μακρή στην κατάθεσή της επέμεινε ότι ο κατηγορούμενος την πίεζε ασφυκτικά να του δώσει χρήματα και ότι μέσω δημοσιευμάτων έπληξε την πολιτική της υπόσταση
Ζέττα Μακρή 2