Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Η Ζαρούλια έδωσε γραμμή στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Εκλογές 2014: Η Ζαρούλια έδωσε γραμμή στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Με τη φράση «δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας», η Ελένη Ζαρούλια έδωσε γραμμή στους ψηφοφόφους της Χρυσής Αυγής ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι βοσκοί, οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα. Τους αφήνουμε ελεύθερους. Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας και δεν ψηφίζουμε κανέναν που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία» δήλωσε η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής όταν το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στην Εισαγγελία της Αθήνας για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για διαρροή ανακριτικού υλικού.

Όπως υποστήριξε «ούτως ή άλλως είτε ψηφίσουν Σαμαρά θα βγει ο Βενιζέλος, αν ψηφίσουν Τσίπρα θα βγει ο Σαμαράς, οπότε δεν έχει νόημα».

Για τις ευρωεκλογές, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι «η ΧΑ θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα. Ο Άρειος Πάγος δεν έχει απαγορεύσει το ψηφοδέλτιο της ΧΑ και θα υπάρχει παντού, όπως θα υπάρχουν και εκλογικοί αντιπρόσωποι, ούτως ώστε να μην μπορέσουν να κλέψουν ούτε μισή ψήφο από τους Έλληνες εθνικιστές».

Αναφορικά με τη μηνυτήρια αναφορά ο Άγγελος Αγγελέτος, συνήγορος της κας Ζαρούλια, υποστήριξε ότι «κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο, πρώτα να δημοσιοποιούνται τα έγγραφα του ανακριτικού υλικού στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο Τύπο και μετά να λαμβάνουν γνώση οι κατηγορούμενοι».

«Καταθέσαμε» ανέφερε ο κ. Αγγελέτος «μια μήνυση και έγκληση για την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου, για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου για τη διοχέτευση του ανακριτικού υλικού προς τον Τύπο».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση «δεν σχετίζεται με τις εκλογές ή με πολιτική σκοπιμότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές 2014: 2,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Αποτελέσματα εκλογών… μην τα περιμένετε πριν τις 22:00 της Κυριακής

Ευρωεκλογές 2014: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε