Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Τσίπρας: Θα κυβερνάω οκτώ χρόνια! Το σημάδι από το κραγιόν και η γυναίκα… μυστήριο

Εκλογές 2015 – Τσίπρας: Θα κυβερνάω οκτώ χρόνια! Το σημάδι από το κραγιόν και η γυναίκα… μυστήριο

– Μια γυναίκα πλησίασε και φίλησε στο μάγουλο τον Αλέξη Τσίπρα όταν έφτασε στη ΔΕΘ
– Το… σημάδι στο μάγουλο από το κραγιόν φρόντισε να σβήσει άμεσα ο πρώην πρωθυπουργός
– “Με φιλάνε και οι γυναίκες” αστειεύτηκε
– Η… ατάκα όταν του είπαν πως δεν έκανε φέτος τα εγκαίνια της έκθεσης
– “Θα τα κάνω τα επόμενα οκτώ χρόνια” είπε

Χαλαρός, ευδιάθετος και σίγουρος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Και ήταν τόσο αισιόδοξος που εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα κάνει ως πρωθυπουργός τα εγκαίνια της ΔΕΘ τα επόμενα οκτώ χρόνια!

Όταν φτάνοντας στο χώρο της 80ης ΔΕΘ, στη διάρκεια της σύντομης συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα και μέλη της διοίκησης, κάποιος του είπε πως δεν έκανε εκείνος φέτος τα εγκαίνια της Έκθεσης αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας είπε “δεν πειράζει που δεν έκανα εγώ τα εγκαίνια ως πρωθυπουργός. Τα επόμενα οχτώ χρόνια, θα έχω τη δυνατότητα…” και αμέσως όλοι γέλασαν με νόημα.

Δεν ήταν η μοναδική φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε… καλή διάθεση. Νωρίτερα, φτάνοντας στο χώρο της Έκθεσης, τον περίμεναν πρώην βουλευτές του κόμματος και στελέχη. Οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν μέχρι που στο μάγουλο του πρώην πρωθυπουργού εμφανίστηκε… ένα σημάδια από κραγιόν!

Όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την επίσκεψή του στη ΔΕΘ τον ενημέρωσε για το… σημάδι, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε γελώντας: “Με φιλάνε και οι γυναίκες” και αμέσως φρόντισε να… εξαφανίσει το σημάδι.


“Φαίνεται ότι η Έκθεση είναι μια 80χρονη που ξανανιώνει και είναι μια πυξίδα για την επόμενη ημέρα, που θέλουμε να είναι μια ημέρα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία” είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του “Πρακτορείου FM 104,9” στη ΔΕΘ.

“Η Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν πάντοτε ένα βαρόμετρο. Όταν η οικονομία ήταν σε μεγάλη πτώση και ύφεση, είχαμε μια Έκθεση συρρικνωμένη. Φέτος είχαμε μια έκπληξη. Περισσότερες επιχειρήσεις, περισσότερα περίπτερα και χωροταξικά μεγαλύτερος χώρος” επισήμανε ο κ. Τσίπρας.

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Κουρουπλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελος, Ρία Καλφακάκου και κομματικά στελέχη.

Πηγή: Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, seleo.gr, thestival.gr 

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε