Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιμένει ο Παπαχρήστος: Η Γιάννα υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένει ο Παπαχρήστος: Η Γιάννα υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί και η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ να διέψευσαν ότι η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι υποψήφια για το δήμο Αθηναίων με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Μια μέρα μετά την οργισμένη διάψευση της Γιάννας Αγγελοπούλου, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρεται ξανά στο θέμα, μέσα από τη στήλη του Στίγμα στα Νέα. Και επιμένει πως η κα Αγγελοπούλου θα κατέβει για δήμαρχος της Αθήνας.

Αφού αναπαράγει τη δήλωση διάψευσης που έστειλε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον διευθυντή της εφημερίδας, ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει:

«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω…) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδυασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα…

Επισημαίνω ότι δεν αναφέρει λέξη για τα περί σχέσεων με το κόμμα της χαράς, όπως ανέφερα χθες εδώ. Ας πούμε την «πολυποίκιλη βοήθεια» προ και μετά τις περσινές εκλογές, το ταξίδι του Αλέξη στις ΗΠΑ και τόσα άλλα. Προς τι αυτή η αιδήμων …αποσιώπηση;

Τα περί «κατασκευής» τα επιστρέφω ως έχουν: είναι η ζωή εκείνη που θα δείξει και εγώ έχω την υπομονή να περιμένω 10 μήνες….
Εάν πάλι δεν τα καταφέρει (να είναι υποψήφια δυνάμεων ευρέος φάσματος) θα επικαλεστώ την πρόταση του τεράστιου Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απηυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: «Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!

Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο το οποίο θα αποδώσω στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη καθώς βρίθει προσωπικών επιθέσεων εις βάρος μου -προφανώς επειδή δεν μπορεί να με… «πετύχει» όπως διαδίδει από εδώ και εκεί. Κατά το σχόλιο «τέτοιο θέμα δεν υφίσταται».

Ποιο είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Ότι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν θα επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ; Πως το ξέρουν; Πως το προεξοφλούν ότι δεν υφίσταται; Το ψιθύρισε η ίδια στο αυτί του αριστερού αγοριού Αλέξη, εκείνο με τη σειρά του το είπε στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη κι αυτός ο τελευταίος το έκανε ανακοίνωση; Αγνοώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργισμένη Γιάννα για την… υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων: Δεν είναι ανακρίβεια, είναι κατασκευή! – Διάψευση και από ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για την υποψηφιότητα της Γιάννας

Υποψήφια δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ η Γιάννα;

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ήρθα για να μείνω!

Με ποιούς μοιράστηκε το δράμα της η Γιάννα Αγγελοπούλου – ΦΩΤΟ

Ξεπουλάει στις ΗΠΑ το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαθήτρια! – Φωτογραφίες από τα σχολικά της χρόνια

«Σφαγή» για το κόστος των Αγώνων – Η «πλούσια μέγαιρα», ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Χριστοδουλάκης – Νέες αποκαλύψεις από τη Γ. Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά των πολιτικών! “Οι Έλληνες δεν είναι κακομοίρηδες

Το… δράμα της Γιάννας: ο «εχθρός» Λάμπης Νικολάου και τα κορίτσια με τα μίνι

Γ. Αγγελοπούλου: Δεν χαρίζεται σε κανέναν στο βιβλίο της “My Greek Drama”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε