Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Exit Poll Περιφερειακές εκλογές: Ισοπαλία, η μάχη θα κριθεί ψήφο ψήφο

Exit Poll Περιφερειακές εκλογές: Ισοπαλία, η μάχη θα κριθεί ψήφο ψήφο

Ισοπαλία ανάμεσα στη Ρένα Δούρου και τον Γιάννη Σγουρό δίνουν τα exit poll για την περιφέρεια Αττικής. Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα των εκλογών.

Οι κάλπες έκλεισαν και ακριβώς στις 19:00 είδαν το φως της δημοσιότητας τα exit poll για την περιφέρεια Αττικής, όπου μονομαχούν η Ρένα Δούρου και ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων, οι δυο υποψήφιοι λαμβάνουν το ίδιο ποσοστό! Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος που έδωσε ο ΣΚΑΙ ο Γιάννης Σγουρός προηγείται, λαμβάνοντας ποσοστό από 48,5% έως 54,5% και η Ρένα Δούρου από 45,5% έως 51,5%.

Υποψήφιος Ποσοστό
Ρένα Δούρου  48%-52%
Γιάννης Σγουρός  48%-52%

Η πρώτη εκτίμηση όμως αναφέρει πως έστω και με μικρή διαφορά η Ρένα Δούρου θα κερδίσει τη μάχη για την περιφέρεια Αττικής.

Αν τελικά η εκτίμηση πως η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιωθεί και η Ρένα Δούρου κερδίσει την περιφέρεια Αττικής, θα θεωρηθεί πολύ μεγάλη επιτυχία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού η περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνει σχεδόν το μισό του πληθυσμού της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές 2014 – Δούρου: Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ καρέ το “ατύχημα” του Γιάννη Σγουρού – ΦΩΤΟ

Εκλογές 2014: Ψήφισε ο Γ. Σγουρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκλογές 2014: Ο αυτοσαρκασμός του Τσίπρα! “Σαλιώνουμε;”

Εκλογές 2014 – Τσίπρας: Να φύγουμε απο το χειμώνα των μνημονίων (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ευρωεκλογές 2014: Όργιο με τις φήμες για το εκλογικό αποτέλεσμα – Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι δημοσκόποι για τα exit poll

Εκλογές 2014: Ηγετική εμφάνιση και δήλωση – μανιφέστο από τον Γιώργο Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε