Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Γελάγαμε από τις ανοησίες του κ.Τσίπρα

Γεωργιάδης: Γελάγαμε από τις ανοησίες του κ.Τσίπρα

Η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη από την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ που έπαθε πανωλεθρία από τη μικρή συγκέντρωση στο Σύνταγμα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

”Στην πλειοψηφία υπήρχε σαρκαστική διάθεση κατά του κ.Τσίπρα. Τον χειροκροτούσε και ο Σαμαράς. Κάποια στιγμή γελάγαμε από τις ανοησίες που ακούγαμε” ήταν τα ειρωνικά λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε μάλιστα ως πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.
”Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200, συγκεντρώσαν κόσμο για να μη φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν”.

Σύμφωνα με το Άδωνι Γεωργιάδη η κυβέρνηση βγήκε κερδισμένη από τη διαδικασία στη Βουλή, ενώ για την κυρία Τζάκρη ανέφερε πως εδώ και καιρό ήταν εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας και πως η αποχώρηση της ήταν τυπική.
”Η μεγάλη πλειοψηφία λέει ότι δεν θέλει να πέσει η κυβέρνηση, δεν θέλουμε εκλογές. Το “παρών” σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης να μην κοροϊδευόμαστε. Μας έκανε ένα δώρο ο Τσίπρας, έβγαλε τη συζήτηση της γκρίνιας των κυβερνητικών βουλευτών για το φόρο ακίνητων, όλα αυτά ξεχάστηκαν, οι βουλευτές επαναβεβαίωσαν τη στήριξη τους στην κυβέρνηση, απεδείχθη το αρραγές της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε