Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιακουμάτος: “Σήμερα είμαι ΝΔ”, αύριο;

Γιακουμάτος: “Σήμερα είμαι ΝΔ”, αύριο;

Πιο ήσυχος που η υπόθεση της συζύγου και του αδερφού του πήρε αναβολή στο μονομελές Αυτόφωρο ήταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του στη Νέα Δημοκρατία.

Η οργή του πρώην υπουργού δεν έχει… καταλαγιάσει, όπως αναφέρει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, την ώρα που συνεργάτης του πρωθυπουργού χαρακτήρισε την υπόθεση Γιακουμάτου «πρόβλημα» για το Μαξίμου.

«Ρώτησα το Μέγαρο Μαξίμου πώς αντέδρασε στο όλο ζήτημα και δεν πήρα απάντηση πλην μιας εξήγησης που έκανε ένας εκ των συνεργατών του Πρωθυπουργού: «Είναι πρόβλημα» μου είπε και τίποτε άλλο», γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί πως ο στόχος ήταν εκείνος κι όχι η σύζυγος ή ο αδερφός του που συνελήφθησαν για χρέη στο Δημόσιο στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.

«Ήταν το κερασάκι στην τούρτα από τις επιθέσεις εναντίον μου. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, είμαι πεντακάθαρος» είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στον συντάκτη της στήλης και όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στη ΝΔ, η απάντησή του ήταν: «Σήμερα είμαι ΝΔ. Θα πράξω ανάλογα με τη στάση του κόμματος απέναντί μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβολή στη δίκη της συζύγου και του αδερφού του Γ. Γιακουμάτου

Δικάζονται στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του Γ. Γιακουμάτου

Εξοργισμένος ο Γιακουμάτος: Εμένα ήθελαν, θα δείτε τι θα πάθουν!

Διώξεις στη σύζυγο και τον αδελφό του Γιακουμάτου – Μιλούν για show

Συνέλαβαν τον αδερφό και τη σύζυγο του Γιακουμάτου για χρέη στο Δημόσιο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε