Πολιτική

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ετοιμάζει αποκαλύψεις με… αποδείξεις και ονόματα

"Το διαζύγιο" είναι ο τίτλος του βιβλίου που έχει γράψει η Μαργαρίτα Παπανδρέου και στο οποίο περιγράφει τα πάντα γύρω από τον χωρισμό της από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πρώην σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έγραψε το βιβλίο στα αγγλικά αλλά δε μπόρεσε να το εκδώσει στις ΗΠΑ και τώρα, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, μεταφράζεται από γνωστό εκδοτικό οίκο στα ελληνικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο βιβλίο περιγράφει το πως εκείνη κι ο Ανδρέας Παπανδρέου οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, πως μπήκε στη ζωή του η Δήμητρα Λιάνη, πόσο επηρέασε τη ζωή της, τι της είπε ο Ανδρέας, πως αντέδρασαν τότε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πως της στάθηκαν τα μέλη της ΕΓΕ.

Όπως λέγεται, μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο θα δημιουργήσει πάταγο γιατί η Μαργαρίτα Παπανδρέου αναφέρει ονόματα αφού κρατούσε ημερολόγιο όπου κατέγραφε ακόμη και τα πιο ασήμαντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοντέλο η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου!

Κόρινθος: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Μαργαρίτας Παπανδρέου – Έμεινε στο νοσοκομείο για δύο μέρες!

“Γυναίκα πρωθυπουργού”: Το βιβλίο της Μαργαρίτας για τον Ανδρέα και τη… Δήμητρα Λιάνη

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Έκανε πάρτυ γενεθλίων ντυμένη καουμπόισσα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης