Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η ναυμαχία του Πειραιά: – Μάχη στήθος με στήθος Μιχαλολιάκου – Μώραλη

Η ναυμαχία του Πειραιά: – Μάχη στήθος με στήθος Μιχαλολιάκου – Μώραλη

Μάχη για γερά νεύρα θα δοθεί όπως όλα δείχνουν στον Πειραιά, με τους δυο υπόψηφιους δημάρχους, Γιάννη Μώραλη και Βασίλη Μιχαλολιάκο να είναι σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο και το κλίμα αναμένεται να πολωθεί και άλλο. Τι εκτιμά ο Τάκης Θεοδωρικάκος από την GPO.

Μιλώντας στο newsit, ο Πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, εκτίμησε ότι η μάχη θα δοθεί ψήφο – ψήφο μεταξύ των δυο μονομάχων στο πρώτο λιμάνι της χώρας.
Ωστόσο, οι εκτιμήσεις δείχνουν τον Γιάννη Μώραλη να έχει ένα πλεονέκτημα και να θεωρείται φαβορί, αφού ενώ ξεκίνησε από χαμηλά έχει μια δυναμική η οποία είναι διαρκής. Δεν πρέπει ωστόσο να υποτιμηθεί ο απερχόμενος δήμαρχος.

Ο Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα  τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Πειραιά προκειμένου να ενημερωθεί για την ανεργία. Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως το πρόγραμμά του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την στήριξη των άνεργων Πειραιωτών. Μάλιστα ανέφερε πως μέσω της ανάδειξής του Πειραιά σε Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο αλλά και σε Λιμάνι αφετηρίας για την Κρουαζιέρα, θα έρθουν πόροι στον Πειραιά πλέον των 3 δισ. ευρώ και συνακόλουθα 35.000 νέες θέσεις εργασίας.

Ο Πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, εκτίμησε ότι η μάχη θα δοθεί ψήφο – ψήφο μεταξύ των δυο μονομάχων στο πρώτο λιμάνι της χώρας

«Όταν θέτεις στο πρόγραμμά σου ως πρώτο στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας δεν μπορείς να μην επισκεφθείς τον ΟΑΕΔ. Ήρθαμε στον ΟΑΕΔ, ενημερωθήκαμε για τους αριθμούς της ανεργίας στον Πειραιά, για προγράμματα που τρέχει ο ΟΑΕΔ και δεσμευτήκαμε ότι εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές την Κυριακή θα έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε προγράμματα και να είμαστε σε μια συνεχή επαφή με τα στελέχη του ΟΑΕΔ στον Πειραιά», είπε.

Το πρωί, νέα επίθεση στο συνδυασμό Μώραλη εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Όπως ανέφερε ο Πειραιάς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού.

«Στο συνδυασμό Μώραλη συμμετέχει το πιο γνωστό όνομα της διαπλοκής, ο Κόκκαλης (σ.σ ο Πέτρος Κόκκαλης), του οποίου η επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω του κράτους είναι γνωστή», είπε.

Κατήγγειλε εκ νέου ότι μη Πειραιώτες κατέλυσαν τη νομιμότητα κατέλαβαν την πόλη, αφισοκόλλησαν και αφισορύπαναν όλη την πόλη, απειλούσαν. «Μόνο η Χρυσή Αυγή το ‘χε κάνει να καταλαμβάνει δημόσιους χώρους, η ΧΑ ψήφισε Μώραλη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τ. Θεοδωρικάκος: Θεωρώ απίθανο την Κυριακή το άθροισμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να είναι μικρότερο του ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα η σύγκρουση Δούρου – Σγουρού

Σάλος με το… twitter του Σ. Κεδίκογλου – Σε ψεύτικο λογαριασμό εμφανίζεται να εξισώνει αριστερά με ναζισμό

Περιμένουν στήριξη Παπανδρέου – Τι είπε σε τηλεφωνική εππικοινωνία με Βενιζέλο

Ευρωεκλογές 2014: Δημοσκόπηση δίνει 2,5 μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ – Διατηρεί τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε