Κυριακή, 2 Ιουν.
30oC Αθήνα

Κακλαμάνης: Εγώ ή ο Άρης στον β’ γύρο – Μόνο ως δήμαρχος φεύγω από τη Βουλή

Κακλαμάνης: Εγώ ή ο Άρης στον β’ γύρο – Μόνο ως δήμαρχος φεύγω από τη Βουλή

Μόνο αν εκλεγεί ξανά δήμαρχος Αθηναίων θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως ξεκαθάρισε, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Ο “αντάρτης” της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Αθηναίων διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να υποκύψει στις πιέσεις και να μην είναι τελικά υποψήφιος. “Θα το δείτε και στις 18 και στις 25 Μαΐου” είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

“Τη χάρη να αφήσω την έδρα μου στη βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στο λαό της Αθήνας… Η μόνη περίπτωση εγώ να φύγω από τη Βουλή είναι μόνο αν οι Αθηναίοι με τιμήσουν και με επανεκλέξουν δήμαρχό τους” τόνισε κι έριξε το… καρφί για τον συνυποψήφιό του, Άρη Σπηλιωτόπουλο λέγοντας πως “εγώ είμαι υποψήφιος στην Αθήνα από το ’90” και πως δεν ήρθε… ξαφνικά από τις Κυκλάδες, απ’ όπου κατάγεται.

Αν πάντως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών, τότε θα τον ψήφιζε. Ο Νικήτας Κακλαμάνης εκτίμησε πως στον β’ γύρο θα είναι σίγουρα ένας από τους δυο υποψηφίους που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο τη δεύτερη Κυριακή τη δημαρχία να διεκδικήσουν ο Γιώργος Καμίνης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Καμίνης. “Εκτός από τον κ. Βαλλιανάτο ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος είμαι εγώ, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Δεν στηρίζομαι από το κόμμα μου, μην το παίζει ανεξάρτητος (ο Καμίνης), στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ”.

Σχολιάζοντας δε τη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων πως “το παλιό αρνείται να φύγει από τη μέση”, είπε: “Έξι φορές με εξέλεξαν βουλευτή οι Αθηναίοι δεν ήθελαν να με αφήσουν… Εμένα η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι όψιμη, εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Θα είμαι στον δεύτερο γύρο

Γαλάζιες ωδίνες σε Περιφέρειες και Δήμους

“Κάρφωσε” ο Κακλαμάνης τον Μηταράκη: Οι υπουργοί να κοιτούν τη δουλειά τους στα υπουργεία

Βαλλιανάτος: «Ο Κακλαμάνης ήταν ολέθριος δήμαρχος»

Τι δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις για Καμίνη Σπηλιωτόπουλο Κακλαμάνη Κασιδιάρη

Αιχμές Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον Κακλαμάνη: Η Αθήνα δεν γυρνάει στο χθες

Κακλαμάνης: θα φτάσω μέχρι το τέλος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε