Πολιτική

Τι δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις για Καμίνη Σπηλιωτόπουλο Κακλαμάνη Κασιδιάρη

- Ανατροπή στα δεδομένα των εκλογών που φέρνουν πρώτο τον Καμίνη για το Δήμο της Αθήνας
- Ο Γ. Καμίνης φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, αλλά και μεγάλο προβάδισμα στον δεύτερο γύρο των εκλογών
- Δείτε αναλυτικά τις 2 νέες δημοσκοπήσεις και τις διαφορές μεταξύ Καμίνη, Σπηλιωτόπουλου, Κακλαμάνη, Κασιδιάρη, Σακελλαρίδη, Καπερνάρου, Σοφιανού, Βαλλιανάτου και Αμυρά
- Αρνητικές εκπλήξεις από Κασιδιάρη και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σακελλαρίδη

Σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων για το Δήμο της Αθήνας έχει ο Γ. Καμίνης σύμφωνα με δημοσκόπηση της Mrb που δημοσιεύει η Realnews.

σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στα πιθανά ζευγάρια του β’ γύρου ο Γ. Καμίνης υπερισχύει έναντι και των 4 πιθανών αντιπάλων του

Ο δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνει 20% και ακολουθούν οι Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,4%, Νικ. Κακλαμάνης με 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης με 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος με 6,4%, Νίκος Σοφιανός με 6,2%, Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7% ενώ άλλον υποψήφιο δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 2,6%.

Αν και οι εκλογές απέχουν τρεις μήνες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στα πιθανά ζευγάρια του β’ γύρου ο Γ. Καμίνης υπερισχύει έναντι και των 4 πιθανών αντιπάλων του.
Τη μεγαλύτερη διαφορά την πετυχαίνει με αντίπαλο τον Ηλ. Κασιδιάρη (51,3% έναντι 21,4%), και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Γ. Σακελλαρίδη (37% έναντι 23%) ενώ σε αναμέτρηση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο τα ποσοστά είναι 36,7% έναντι 30% και με τον Νικ. Κακλαμάνη 35,6% έναντι 31,7%.
Οι 4 πρώτοι υποψήφιοι συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσοστά τους όταν έχουν ως αντίπαλο τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

Προβάδισμα στον Γ. Καμίνη δίνει και η δημοσκόπηση της ALCO για το Δήμο Αθηναίων

Προβάδισμα στον Γ. Καμίνη δίνει και η δημοσκόπηση της ALCO για το Δήμο Αθηναίων, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σε όλα τα ενδεχόμενα ζευγάρια στο δεύτερο γύρο ο νυν δήμαρχος φαίνεται να κερδίζει

Ο νυν δήμαρχος συγκεντρώνει 18,4% και ακολουθούν Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,1%, Νικ. Κακλαμάνης με 12,15%, Ηλ. Κασιδιάρης με 10,8%, Γ. Σακελλαρίδης με 10,7%, Ν. Σοφιανός με 4,7%, Β. Καπερνάρος με 4,3%, και Γ. Αμυράς με 2,6%.
Αποχή-λευκό επιλέγει το 6,8% και δεν απαντά το 16,5%.

Σε όλα τα ενδεχόμενα ζευγάρια στο δεύτερο γύρο ο νυν δήμαρχος φαίνεται να κερδίζει.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της ALCO, ο Γ. Καμίνης συγκεντρώνει 42% έναντι 28% του Ν. Κακλαμάνη, 32% έναντι 21% του Α. Σπηλιωτόπουλου και 33% έναντι 19% του Γ. Σακελλαρίδη.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης σε Βελόπουλο για την μετατροπή σε μουσείο του κτήματος Σημίτη: Είναι τόσο αλήθεια όσο οι 25 τόνοι ξυλολίου
«Δεν καταλαβαίνω γιατί τα χρήματα του ελληνικού λαού πρέπει να σπαταληθούν για να αγοραστεί το σπίτι του Σημίτη, του αρχιερέα της διαπλοκής», είπε ο κ. Βελόπουλος
Γιώργος Φλωρίδης 8
Κωστής Χατζηδάκης: Οι τράπεζες ξεπέρασαν τα όρια, πήγαν γυρεύοντας
«Δεν είμαστε λαϊκιστές να θεωρούμε ότι υπεύθυνες για όλα τα δεινά είναι οι τράπεζες, αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχουν κάποια όρια και ότι δεν μπορεί να βγάζουν "από τη μύγα ξύγκι"»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 1
Απομακρύνεται το σενάριο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να αλληλοψηφίσουν τις προτάσεις τους για προανακριτική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Τα στελέχη της Κουμουνδούρου εμφανίζονται ιδιαίτερα αρνητικά σε αυτό το σενάριο, καθώς θεωρούν ότι η δική τους πρόταση είναι πιο συγκεκριμένη και ζητά να ελεγχθούν Βορίδης και Αυγενάκης
Ο Σωκράτης Φάμελλος