Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Κασιδιάρης: “Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε”

Κασιδιάρης: “Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε”

“Δεν ζητάμε συγγνώμη” είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τα τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστές βουλευτές του κόμματος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή. “Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων” είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε ότι “άν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”.

Στην ερώτηση “που βρίσκετε τα λεφτά”, ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε πως “εμείς, κάθε 1η του μήνα τα 2.800 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε βουλευτή πάνε στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Ευ. Βενιζέλο και τον κατηγόρησε εκ νέου για επικοινωνιακό σόου και για παιχνίδι αποπροσανατολισμού ενώ τόνισε πως δεν είναι δυνατό να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα.

Διαβάστε

Ο Βενιζέλος ενημέρωσε τον Κ. Παπούλια για το θέμα της Χρυσής Αυγής

Κρήτη: Θύελλα αντιδράσεων για τις λίστες αλλοδαπών εμπόρων που ζήτησε η Χρυσή Αυγή

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε