Πολιτική

Κατάσχεση στο ξενοδοχείο της Ζαρούλια για χρέη στο Δημόσιο

Κατασχετήριο για χρέη στο Δημόσιο, ύψους 36.000 ευρώ, έβαλε η εφορία στo ξενοδοχείο «New Dream», το οποίο ανήκει στη σύζυγο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού του μισού κτιρίου που στεγάζει το ξενοδοχείο με τιμή πρώτης προσφοράς 169.000 ευρώ.

Η διαχειρίστρια εταιρεία «Λυδία ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ» στην οποία ανήκει το κτίριο, με βασικούς μετόχους τη σύζυγο του κ. Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, και τον αδελφό της, χρωστάει στο Δημόσιο το ποσό των 36.000 ευρώ.

Ωστόσο παρά τις προειδοποιήσεις της εφορίας, η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια δεν τακτοποίησε τη φορολογική της εκκρεμότητα.

Σύμφωνα με αρμόδιους παράγοντες, είναι απορίας άξιο πώς η «Λυδία» αδυνατεί να εξοφλήσει τα χρέη απο βεβαιωμένους φόρους όταν σύμφωνα με τους ισολογισμούς της, έχει κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο και μάλιστα μοιράζει και μέρισμα στους μετόχους.

Πέραν των κατασχέσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι οι ελεγκτικές αρχές διενεργούν ελέγχους τόσο στις φορολογικές δηλώσεις της εταιρείας «Λυδία» όσο και στις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Ζαρούλια και της αντιπροέδρου Ελένης Ζαρούλια, καθώς υπάρχουν υποψίες για απόκρυψη εισοδήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Συμβούλιο της Ευρώπης αποδέχτηκε την Ελένη Ζαρούλια

 

Που διαθέτει τα χρήματά της η Χρυσή Αυγή; Η κα Ζαρούλια πάντως στα …αδέσποτα ζώα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για βία ανηλίκων: Σήμερα θα παραδοθεί το Kids Wallet – Φιλοδοξία μας να θεσπιστούν τα 15 έτη ηλικία για την ψηφιακή ενηλικίωση
«Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι να θεσπιστεί το έτος ψηφιακής ενηλικίωσης, όπου τα 15 έτη να οριστούν ως το κατώφλι όπου ένας έφηβος θα μπορεί μόνος του να κάνει κάποιες επιλογές»
Ο Άκης Σκέρτσος
Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει το βάρος στα Τέμπη για να σταματήσει τις διαρροές προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Από σήμερα αναμένεται να λάβουν γνώση  της υπόθεσης και άλλοι βουλευτές -δικηγόροι στο επάγγελμα- καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί εφόσον αποφασίσει να καταθέσει πρόταση για προανακριτική να είναι πλήρως τεκμηριωμένη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να αφήσει τον Χάρη Δούκα εκτός «πρωινού καφέ»
Η απουσία του δημάρχου έχει την σημασία της καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να βάλει στο όργανο αυτό τους δύο από τους τρεις εσωκομματικούς του αντιπάλους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας 1
Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου: Στόχος το 32% μετά τη ΔΕΘ και ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή
Σήμερα, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Το Μέγαρο Μαξίμου