Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!

Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!

– Ο Πέτρος Τατσόπουλος αναμένεται να δεχθεί την κριτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
– Πολλοί…«ανώνυμοι» βουλευτές έχουν εκνευριστεί με τη συνεχή παρουσία και τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του κ. Τατσόπουλου
– Συνεχίστηκε και σήμερα η κόντρα με τον Βασίλη Μουλόπουλο

Συνεδριάζει εδώ και λίγη ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς να μεταδίδεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Η συνεδρίαση γίνεται εν μεσω έντασης λόγω της σφοδρής αντιπαραθεσης του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Βασίλη Μουλόπουλο αλλά και με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στα κάγκελα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να εκτονώσει την κατάσταση ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης έσπευσε, κατά πάσα πιθανότητα με εντολή Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον κ. Τατσόπουλο λέγοντας:

«Υπάρχει θέμα και έχουμε μιλήσει τρεις φορές με τον Πέτρο τον Τατσόπουλο. Θα συζητήσουμε γι αυτό το ζήτημα και στην κοινοβουλευτική ομάδα την Τρίτη. Μακριά από μας τα καταστατικά μέτρα. Αλλά ακριβώς επειδή βρισκόμαστε σε πόλεμο, χρειάζεται η ελάχιστη ή και κάτι περισσότερο από την ελάχιστη συνοχή και αλληλεγγύη. Διότι κάπου χάνει κανείς και το νήμα της αλληλεγγύης. Και αν χαθεί αυτό, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στον Βασίλη Μουλόπουλο και τον Πέτρο Τατσόπουλο σωβεί σύγκρουση Το γάντι σήκωσε πρώτος ο δημοσιογράφος και νυν βουλευτής κ Μουλόπουλος με την δριμεία κριτική που άσκησε για τις τελευταίες θέσεις που εξέφρασε ο κ Τατσόπουλος -μέσω άρθρου του στην Αυγή.

Πάντως ο κ. Τατσόπουλος μέσω facebook έστειλε το δικό του αιχμηρό μήνυμα: «O γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο (σ.σ…σήμερα) στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων».

Την ανάρτηση που Π. Τατσόπουλου σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός ο οποίος τον συμβούλευσε να μην ανεχθεί άλλες προσβολές από «αριστερούς δεινόσαυρους του πνεύματος».

«Δεν θα ανεχτώ. Τίποτε και από κανέναν», ήταν η απάντηση του βουλευτή στο σχόλιο του κ. Ζερβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουλόπουλος: Πέτρο τέρμα οι μαλακίες – Τατσόπουλος: Βασίλη too little too late

Μουλόπουλος: Γελωτοποιός και βιζιτού ο Τατσόπουλος

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος μας δημιουργεί πρόβλημα με τις απόψεις του

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε