Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κλείνει το μάτι στους 58 ο Π. Τατσόπουλος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πολύ δύσκολα θα επέστρεφε στο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Π. Τατσόπουλος και κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έκανε καθαρό άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ , τη ΔΗΜΑΡ και τους 58

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής Π. Τατσόπουλος είπε πως θα ήθελε να είναι εκ νέου στη Βουλή, αυτή τη φορά με την κεντροαριστερά, την ενωμένη, όπως είπε, καθώς τόνισε ότι πλέον είναι καιρός ο χώρος να ενωθεί σε ένα σχήμα.

Παράλληα ο Π. Τατσόπουλος χαρακτήρισε οριστικό το διαζύγιό του με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως με στη βάση καλλιεργήθηκε εντέχνως από κάποιους ένα αρρωστημένο κλίμα εναντίον του με ορισμένους να τον χαρακτηρίζουν ακόμη και … φυτεμένο πράκτορα.

Ζήτμα επιστροφής του, είπε δεν υπάρχει τονίζοντας πως “αν δεν αλλάξουν δραματικά οι συνθήκες δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση”, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για συνεργασία του με τα κόμματα της κεντροαριστεράς. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος θα εργαστεί με στόχο ένα κεντραριστερό κυβερνητικό σχήμα στην επόμενη βουλή με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι στο σχήμα αυτό θα πρέπει να μετέχει ενωμένη η κεντραριστερά καθώς μια αυτόνομη κάθοδος των κομμάτων της στις επόμενες εκλογές θα είναι ολέθρια.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε