Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρά το βελούδινο… διαζύγιο, ο Τατσόπουλος επιμένει: “Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν τους τρομοκράτες ως πολιτικούς κρατούμενους”

Παρά το βελούδινο… διαζύγιο, ο Τατσόπουλος επιμένει: “Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν τους τρομοκράτες ως πολιτικούς κρατούμενους”

– Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για την παραίτησή του από το ΣΥΡΙΖΑ
– “Δημιουργούσαν κλίμα ότι είμαι πράκτορας”
– “Δεν θα συνεργαστώ με τη ΔΗΜΑΡ
– “Είχα προτείνει κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
– Γιατί θα κρατήσει την έδρα του στη Βουλή

Μπορεί το κλίμα να ήταν καλό και… ειρηνικό, ακόμα και στο φινάλε – όπως υποστήριζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Πέτρος Τατσόπουλος- ωστόσο ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής δεν αναιρεί τις δηλώσεις που έκανε για τις “σχέσεις” του κόμματος με την τρομοκρατία και ήταν αυτές που στάθηκαν αφορμή για την παραίτησή του.

Ο κ. Τατσόπουλος μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για τους λόγους που παραιτήθηκε, τα μελλοντικά του σχέδια και την απόφασή του να κρατήσει τη βουλευτική έδρα του.

Η… μονταζιέρα της ΝΔ και η συνομωσιολαγνεία

“Η συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Έχω φιλική σχέση μαζί του, που δεν δηλητηριάστηκε από το κλίμα των τελευταίων ημερών. Το ότι ανεξαρτητοποιήθηκα προκάλεσε ένα αίσθημα αμοιβαίας ανακούφισης. Το κλίμα ήταν νοσηρό και είχαμε μπλέξει σε ένα φαύλο κύκλο”, είπε άρχικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στους λόγους της παραίτησή του, είπε: “Το ένα σκέλος ήταν η… μονταζιέρα της Νέας Δημοκρατίας με το να απομονώνει δηλώσεις μου. Ορισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και εγώ, είναι πιο στοχοποιημένοι…

Το άλλο σκέλος ήταν το περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινούσε από το απλό μέλος και έφτανε σε βουλευτές. Σε κάθε ολίσθημα βουλευτή υπήρχε μια περίοδος χάριτος. Ολίσθημα εννοώ ότιδήποτε μπορούσε να εκθέσει επικοινωνιακά το κόμμα, όπως ο παπά Σούρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε ανοχή, ενώ στη δικιά μου περίπτωση ήμουν αποδιοπομπαίος τράγος.

Υπήρχε μια συνομωσιολοαγνεία ότι ο Τατσόπουλος είναι φυτευτός στο ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργούσαν κλίμα ότι υπάρχει ένας πράκτορας που έχει στόχο να αποδομήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε μια περιρρέουσα εχθρική ατμόσφαιρα και δημιουργούσαν αρρωστημένο κλίμα”.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι: “Δεν θα αλλάξω δέρμα γιατί έφυγα από κόμμα, δεν θα γίνω αντισυριζαίος. Πιστεύω ότι οι μόνοι φυσικοί συμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να δημιουργήσει κυβέρνηση, είναι από την πλευρά της κεντροαριστεράς. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ο ορισμός του λαϊκισμού…”.

Επιμένει στις δηλώσεις του για τη 17 Νοέμβρη

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις που έκανε για τις “σχέσεις” του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, τόνισε: “Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία. Μιλάμε για τους προγόνους του ΣΥΡΙΖΑ. Δυο με τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκαν τα μέλη της 17Ν. Δεν αναιρώ τίποτα από αυτά που είπα! Υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν τις ιδέες των τρομοκρατών”. Και επανέλαβε: “Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν τους τρομοκράτες ως πολιτικούς κρατούμενους”.

Όσο για τους λόγους που δεν παραδίδει την έδρα του, εξήγησε: “Δεν την παραδίδω γιατί πολλοί ψήφισαν εμένα και όχι το ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα 17.687 Αθηναίοι”, ενώ επισήμανε ότι δεν θα συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ. “Δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον”, ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι είχε προτείνει τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις καρδιές τους δεν τις χάλασαν! Τσίπρας και Τατσόπουλος αποφάσισαν να μείνει εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής αλλά να κρατήσει την έδρα του!

Ο Τσίπρας έδειξε την πόρτα στον Τατσόπουλο

Μαύρη λίστα της ΝΔ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν την τρομοκρατία

Τατσόπουλος: Θα του κάνει like ο Τσίπρας ή block?

Νευριασμένος μετά τα εσωκομματικά πυρά ο Τατσόπουλος “παραδίδει” την παραίτησή του αλλά όχι την έδρα – Ο Τσίπρας τον κάλεσε για εξηγήσεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε