Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κουτσούμπας: “Κωλοτούμπας” ο Τσίπρας

Κουτσούμπας: “Κωλοτούμπας” ο Τσίπρας

Αίσθηση προκαλεί την τελευταίες μέρες η σφοδρή επίθεση του ΚΚΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του σε σημείο που στην Κουμουνδούρου να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στον Περισσό και στο στόχαστρο του είναι περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ παρά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτική είναι και  η νέα σφοδρή επίθεση του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, όπου χαρακτήρισε “κωλοτούμπα” και “ακροβάτη” τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι “σε αυτά παίρνει την τέχνη καλά από προηγούμενους αστούς πολιτικούς”.

Ποιούς εννοούσε; Κυρίως τον Γιώργο Παπανδρέου όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας “Μιμείται, αν δεις ορισμένες εκφράσεις, θυμίζει πάρα πολύ Γιώργο Παπανδρέου. Εκείνο το ‘ή βαρβαρότητα ή σοσιαλισμός’ το 2007, το 2009 που έλεγε ως σύνθημα, ή λεφτά υπάρχουν και θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα δούμε τι θα κάνουμε αλλά που ήταν ήξεις αφήξεις, πολλά έχουν ενσωματωθεί στην πολιτική του κ. Τσίπρα”.

Πρόσφατα μάλιστα ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ “σκυλάκι του καναπέ” ενώ η ΚΝΕ στο προεκλογικό της σποτ δείχνει ένα μωρό που ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν ο πατέρας του του σκίζει χαρτιά μπροστά του, που υποτίθεται ότι είναι το μνημόνιο!

Διαβάστε

Άδειασμα Βενιζέλου σε Παπανδρέου: Αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το ’07 όλα θα ήταν διαφορετικά! «Δε γινόταν να μην “κουρευτούν” οι μικροομολογιούχοι»

Μαρινάκης: Αν δεν υπήρχε ο Μώραλης θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία – Η νέα Ελλάδα γεννιέται”

Προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε