Πολιτική

Marfin: Αιχμές Μητσοτάκη για την απουσία πολιτικών αρχηγών από την εκδήλωση μνήμης (video)

Η απουσία πολιτικών αρχηγών από την σημερινή εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το παρών στα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τους νεκρούς έδωσαν μόνο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλιάρδος.

“Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εδώ πέρα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πιστεύω ότι θα το επιθυμούσε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”, είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Click4more: Marfin: Η εκδήλωση μνήμης και τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τους νεκρούς

Αναλυτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: Τιμήσαμε τη μνήμη τριών συμπολιτών μας που δολοφονήθηκαν τραγικά πριν από δέκα χρόνια. Ο συμβολισμός της σημερινής κίνησης είναι σαφής και ξεκάθαρος: ποτέ ξανά να μην πέσει η χώρα θύμα του τυφλού διχασμού, του μίσους, της βίας η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ από όπου κι αν προέρχεται. Θα έπρεπε σήμερα σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να είναι παρών σε αυτή την τελετή, ώστε να στείλουμε ενωμένοι ένα μήνυμα ότι αυτές τις δύσκολες εποχές για τον τόπο μας, τις έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εδώ πέρα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πιστεύω ότι θα το επιθυμούσε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανασχηματισμός: Η πιο δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη, στον απόηχο των δικογραφιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ  
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η άρση ασυλίας δεν συνιστά τεκμήριο ενοχής, επισημαίνοντας ότι άλλο η ποινική αξιολόγηση και άλλο η πολιτική διαχείριση κάθε υπόθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης 58
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα έχουμε κυβέρνηση με υπόδικους βουλευτές – Πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές
Όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός θα έδινε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλήσει με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων όσων εμπλέκονται
Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης «σφάχτηκαν» στη Βουλή: «Είσαι άθλιος ψεύτης», «Δεν είμαι ειδικός για τα σύνδρομα καταδίωξης»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κάποια στιγμή βγήκε από την αίθουσα για να επιστρέψει στη συνέχεια και να απαντήσει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης