Πολιτική

Marfin: Αιχμές Μητσοτάκη για την απουσία πολιτικών αρχηγών από την εκδήλωση μνήμης (video)

Η απουσία πολιτικών αρχηγών από την σημερινή εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το παρών στα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τους νεκρούς έδωσαν μόνο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλιάρδος.

“Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εδώ πέρα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πιστεύω ότι θα το επιθυμούσε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”, είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Click4more: Marfin: Η εκδήλωση μνήμης και τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τους νεκρούς

Αναλυτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: Τιμήσαμε τη μνήμη τριών συμπολιτών μας που δολοφονήθηκαν τραγικά πριν από δέκα χρόνια. Ο συμβολισμός της σημερινής κίνησης είναι σαφής και ξεκάθαρος: ποτέ ξανά να μην πέσει η χώρα θύμα του τυφλού διχασμού, του μίσους, της βίας η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ από όπου κι αν προέρχεται. Θα έπρεπε σήμερα σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να είναι παρών σε αυτή την τελετή, ώστε να στείλουμε ενωμένοι ένα μήνυμα ότι αυτές τις δύσκολες εποχές για τον τόπο μας, τις έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εδώ πέρα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πιστεύω ότι θα το επιθυμούσε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης