Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Μπακογιάννη στο σπίτι του πρωθυπουργού στη Μουρούζη!

Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Μπακογιάννη στο σπίτι του πρωθυπουργού στη Μουρούζη!

– Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι του πρωθυπουργού στην οδό Μουρούζη
– Η συνάντηση διάρκειας 40 λεπτών έγινε με άκρα μυστικότητα από τις 12.30 έως τις 13.10 πυροδοτώντας πολλά σενάρια ενόψει και του ανασχηματισμού
– Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης – Τι της προτάθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Πληροφορίες ανεφεραν ότι ο πρωθυπουργός εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να προταθεί η θέση του υπουργού Οικονομικών στην κα Μπακογιάννη. Επίσης είναι ανοικτή και η θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, και πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Μπακογιάννη δεν θα ήταν αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ώρες ενόψει και ανασχηματισμού γίνονται διάφορα σενάρια για το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Στουρνάρα αλλά και για το ποιός θα είναι ο έλληνας Επίτροπος στην ΕΕ.

Στην συνάντηση προσδίδεται μεγάλη σημασία καθώς η κα Μπακογιάννη και ο κ. Σαμαράς είχαν τυπικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια και μάλιστα οι συναντήσεις τους ήταν μόνο δημόσιες σε διάφορες εκδηλώσεις. Η ίδια η κα Μπακογιάννη πρόσφατα είχε μάλιστα δηλώσει ότι έχουν να μιλήσουν 2 χρόνια.

Η συνάντηση έγινε στο πατρικό του κ. Σαμαρά στην οδό Μουρούζη και κράτησε 40 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεοχάρης: Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω

Στουρνάρας: τη Δευτέρα ο Ανασχηματισμός – Απειλές Ευρωπαίων για να μην αλλάξει η οικονομική πολιτική

Βόμβα Σκουρλέτη: Αν μας το ζητήσει η κυβέρνηση, θα κάνουμε προτάσεις για Επίτροπο και ΤτΕ

Καραμανλής – Σαμαράς σε τετ α τετ συνάντηση μετά από 7 μήνες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε