Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΝΔ: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει το βιβλίο Κουφοντίνα

ΝΔ: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει το βιβλίο Κουφοντίνα

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου ανέφερε ότι  το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος διαφήμισε στην ιστοσελίδα rednotebook.gr, το βιβλίο.

«Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δ. Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος, σπεύδει να διαφημίσει το βιβλίο του αρχιτρομοκράτη και κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα. Πλέκει, ταυτόχρονα, το εγκώμιο του συντρόφου του Ν. Γιαννόπουλου που προλογίζει το βιβλίο. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως δεν βλέπει και δεν ακούει».

Η κ. Ασημακοπούλου τον καλεί, τέλος, να πάρει θέση άμεσα και έμπρακτα.

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφυλιοπολεμικός» ξεπεσμός

Όπως και χθες με μια λιτή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε:

«Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη ΝΔ στον «εμφυλιοπολεμικό» της ξεπεσμό. Η χώρα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να την απασχολούν, άλλο αν η ΝΔ κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζούμε ξανά ημέρες 17Ν – Επτασφράγιστα μυστικά βαμμένα με αίμα – Το ιστορικό 45αρι και που βρίσκεται – Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα

Οι αποκαλύψεις Κουφοντίνα για τον επιχειρηματία πληροφοριοδότη, τον Τσουτσουβή και τον “Κόμη”

ΝΔ: Λέτε ψέμματα για τον Γιαννόπουλο – Ήταν στην συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

“Σκοτωμός” για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα – Γιαννόπουλος: Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Η Ν.Δ. έδωσε στοιχεία για να αποδείξει ότι είναι μέλος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε