Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα!

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία το γεγονός ότι ο Νίκος Γιαννόπουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θα προλογίσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφουντίνα, με την Άννα Ασημακοπούλου να τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση “διασύρει τη χώρα μας διεθνώς”.

“Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του”, επισημαίνει με ανακοίνωσή της και καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απομακρύνει από το κόμμα το εν λόγω στέλεχος.

Στη σφοδρή επίθεσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει: “Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς”. 

Η κ. Ασημακοπούλου καταλήγει “μεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17Ν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα: “Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη”

Ταφόπλακα στη 17 Νοέμβρη από τον Σάββα Ξηρό – Απομυθοποίηση του Κουφοντίνα – Πικρία για τον Χριστόδουλο

Κουφοντίνας κατά Χριστόδουλου – Κανείς δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα της 17Ν

Ο ανένταχτος γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε