Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέες ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ζητά η ΔΗΜΑΡ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Η εμμονή σε πολιτικές που οδηγούν σε οικονομική ασφυξία , η αύξηση της ανεργίας και η διαρκής φορολογική επιβάρυνση οδηγούν χιλιάδες πολίτες στην αδυναμία αποπληρωμής των χρεών τους προς το δημόσιο“, αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης της ΔΗΜΑΡ γίνεται αναφορά στη ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη η χώρα, με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

“Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εκρηκτική αύξηση των χρεών, απαιτείται η ένταξη τους σε νέες ρυθμίσεις αποπληρωμής, που θα διευκολύνουν τους οφειλέτες και θα δώσουν έσοδα στα δημόσια ταμεία, πολλαπλασιάζοντας τις δόσεις αποπληρωμής και αποφεύγοντας τα τοκογλυφικά επιτόκια προστίμων.

Η χώρα χρειάζεται άμεσα μια ριζική φορολογική μεταρρύθμιση με στόχο ένα φορολογικό σύστημα δίκαιο και αποδοτικό”, καταλήγει ν ακαοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβα στα ταμεία και μεγάλη απειλή για τις συντάξεις από τις τεράστιες οφειλές – Διαβάστε με ποιούς τρόπους φεσώνουν το Δημόσιο μεγαλοεπιχειρηματίες

Τρεξτε στις εφορίες να κάνετε ρυθμίσεις! Εγκύκλιος για την ρύθμιση και των μη ληξιπρόθεσμων οφειλών – Σε 12 δόσεις

“Μάχη” ΚΕΔΕ – ΥΠΕΚΑ για το ποιος θα πληρώσει τα φανάρια

Αυτές είναι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τις ληξιπρόθεσμες στα ασφαλιστικά ταμεία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε