Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης “ονειρεύεται” ειδικό δικαστήριο για τον Σαμαρά – Θα υπάρξουν βουλευτές στο πλευρό της Χ.Α.;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης “ονειρεύεται” ειδικό δικαστήριο για τον Σαμαρά – Θα υπάρξουν βουλευτές στο πλευρό της Χ.Α.;

 Μετά το θόρυβο που έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις στο βίντεο του Μπαλτάκου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε σε άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, παρόμοιο με εκείνο και τις υποτιθέμες συνομιλίες του πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό.

Ο κ. Κασιδιάρης κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Δένδια και Αθανασίου.

«Τι είναι αυτό που δώσατε» ρώτησε άναυδος ο Προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε στα πρακτικά πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για να ερευνηθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η πρόταση υπογράφεται μόνο από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (18 υπογραφές) ενώ για να ισχύσει και να διεξαχθεί συζήτηση και ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής απαιτούνται 30 υπογραφές.

«Καταθέτω πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής με μοναδικό στόχο να αποκαλυφθεί η αλήθεια» αναφώνησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορώντας και τα 3 πολιτική πρόσωπα για «κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος», ενώ ζητά να διερευνηθεί αν υπάρχει και θέμα για εσχάτη προδοσία. «Να έρθουν εδώ στην Βουλή όσοι εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο… Να καταθέσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ…

Και να μας πει η κυρία Τσάμη τι απάντησε ο Αθανασίου σε εκείνο το περίφημο τηλεφώνημα πως δεν «δένει» η κατηγορία για εγκληματική οργάνωση» τόνισε ο κ. Κασιδιάρης, λίγο πριν κατέλθει του βήματος, βάζοντας στο στόχαστρο του και τη Δικαιοσύνη

Σε λίγη ώρα, οι βουλευτές όλων των κομμάτων θα βρουν στις θυρίδες τους το κείμενο της πρότασης της Χρυσής Αυγής, που «ονειρεύεται» Ειδικά Δικαστήρια για τον Πρωθυπουργό και 2 υπουργούς της Κυβέρνησης του.

Για να δούμε, θα βρεθεί έστω και ένας βουλευτής άλλου κόμματος που θα συνταχθεί με τη Χρυσή Αυγή…;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες απειλές Κασιδιάρη για υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές της ΝΔ – Φωτογραφίες σοκ με τον Ρουπακιά να φεύγει σαν κύριος μετά τη δολοφονία Φύσσα

Η κατάθεση του Μπαλτάκου στον Εισαγγελέα για το βίντεο! Υποψιαζόταν πως μπορεί να τον καταγράφει ο Κασιδιάρης – “Δεν έχω παράπονο από τον Σαμαρά”

Γελάσαμε βρε! Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε “ληστεία” για να τρομάξει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου “ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε