Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Λαφαζάνης ξαναχτυπά: Οι επικίνδυνες νέες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Λαφαζάνης ξαναχτυπά: Οι επικίνδυνες νέες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μεγάλο πονοκέφαλο για τον Αλέξη Τσίπρα εξελίσσονται οι διαφοροποιήσεις ειδικά των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Αυτή την φορά ένα άρθρο του Π. Κοσμά, οι θέσεις του οποίου ταυτίζονται με εκείνες του κ. Λαφαζάνη, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα iskra.gr καταχεριάζει τους οικονομικούς εγκεφάλους του ΣΥΡΙΖΑ, Δραγασάκη, Σταθάκη και Μηλιό για τα όσα έχουν πει τον τελευταίο καιρό, εκφράζοντας τις θέσεις της ηγεσίας του κόμματος.

Ο Π. Κοσμάς, έβαλε τίτλο στο άρθρο του «Οι επικίνδυνες “νέες ιδέες” του ΣΥΡΙΖΑ», Το μέλος της πρώην συνιστώσας Κόκκινο και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί την κριτική στις θέσεις των τριών ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αναφέρει μεταξύ άλλων: «… Οι 4 αυτές θέσεις (1. Αναδιαπραγμάτευση με αίσιο τέλος και ευρωπαϊκό «σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα, 2. Πρωτογενή πλεονάσματα και ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, 3. Αποκατάσταση του αξιόχρεου του ελληνικού Δημοσίου και έξοδος στις αγορές, 4. «Αξιόπιστο» τραπεζικό σύστημα), που καθεμιά έχει θέση προαπαιτούμενου για την επόμενη, συγκροτούν μια συνεκτική αντίληψη ιστορικού συμβιβασμού με την Ευρωζώνη και το διεθνές σύστημα που είναι και ουτοπική και επικίνδυνη ταυτόχρονα. Το λιγότερο είναι ότι καταστρατηγούν τις αποφάσεις του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Το μείζον είναι ότι σκιαγραφούν μια γραμμή που οδηγεί κατευθείαν σε μια οδυνηρή ήττα. Πρέπει να δοθεί αποφασιστική μάχη ενάντια στις επικίνδυνες αυτές νέες ιδέες» και τη «μεγάλη αφήγηση» που συνθέτουν!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… «μαζεύει» τα περί συγκυβέρνησης ο Γλέζος – «Μετέτρεψαν την ειρωνεία σε πρόταση συνεργασίας» – Βούτσης: Ιστορικό ατόπημα

«Θα διαπραγματευτούμε με τις κυβερνήσεις και όχι με τους υπαλλήλους τους»

H Morgan και ο ΣΥΡΙΖΑ

Βόμβα Γλέζου: Δεν αποκλείω ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ

Στη “γύρα” ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε