Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο άνδρας από το Νεπάλ που έτρεξε ν’ αγκαλιάσει τον Αντώνη Σαμαρά

Ο άνδρας από το Νεπάλ που έτρεξε ν’ αγκαλιάσει τον Αντώνη Σαμαρά

Βράδυ Τρίτης, Στρασβούργο. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τους Γιάννη Στουρνάρα και Σταύρο Παπασταύρου δειπνούν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Χίλτον. Μέχρι που ένας άνδρας, εμφανίστηκε ξαφνικά και τους διέκοψε.

Όχι, δεν ήταν κανένας… ευρωβουλευτής που ήθελε να τα πει ένα χεράκι στον Έλληνα πρωθυπουργό. Αυτό έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο, την επόμενη μέρα.

Η έκπληξη που περίμενε τον πρωθυπουργό στο εστιατόριο του Χίλτον ήταν η εμφάνιση ενός… φίλου από τα παλιά. Ένας σερβιτόρος από το Νεπάλ είναι ο άνδρας μυστήριο, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Οι τρεις μόλις είχαν παραγγείλει φαγητό. Ριζότο ο κ. Σαμαράς, κοτόπουλο ο κ. Στουρνάρας και φιλετάκια ο κ. Παπασταύρου

Πήγε κατευθείαν στον πρωθυπουργό, τον αγκάλιασε και άρχισαν να συνομιλούν μεταξύ τους. Οι άλλοι κοίταζαν έκπληκτοι, φυσικά. Ο σερβιτόρος γνώρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό απ’ όταν ήταν εκείνος ευρωβουλευτής και τον σέρβιρε.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή ενθουσιασμού είπε σ’ όλη την ελληνική αντιπροσωπεία: «Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα στον κόσμο».

Δεν πρόλαβε να φύγει ο σερβιτόρος από το Νεπάλ και στο τραπέζι εμφανίστηκε η κυρία Βασιλική Λαζαρίδου, η οποία είναι αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής κεφαλαιαγοράς και έφερε τα πρώτα καλά νέα για την ελληνική προεδρία, λέγοντας ότι έχουν εγκριθεί όλα προγράμματα.

Μετά το φαγητό συνεχίστηκε έως τις 3 το πρωί, η προετοιμασία για το τι θα παρουσιάσει ο κ. Σαμαράς στο Ευρωκοινοβούλιο, καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΑΡ για Σαμαρά: Θα πρέπει να οδηγεί στην αποφυγή νέων μέτρων

Άγρια επίθεση Νάιτζελ Φάρατζ στον Αντώνη Σαμαρά! «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ Δημοκρατία – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή!»

Σαμαράς: Θα κάνω τα πάντα οι εκλογές να γίνουν το 2016

Σαμαράς: Η Ελλάδα ξεπερνά την κρίση, έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε”

Σαμαράς στο Ευρωκοινοβούλιο: “Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και τίμησε την υπογραφή της”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε