Παρασκευή, 14 Ιουν.
37oC Αθήνα

Ώρα “μηδέν” για το ΠΑΣΟΚ

Ώρα “μηδέν” για το ΠΑΣΟΚ

Απών, εκτός απροόπτου(!), θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου από τη αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ερμηνεύεται ήδη ποικιλοτρόπως, καθώς ναι μεν ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να εμπλακεί στα εσωκομματικά δρώμενα αμφισβήτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναμένει δε τις εξελίξεις προκειμένου να αναλάβει ενδεχομένως πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση ενότητας της παράταξης.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διαμορφωθεί η εισήγηση του οργάνου προς τη συνεδρίαση της ΚΠΕ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για την πορεία του κόμματος σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και στο μέτωπο της κεντροαριστεράς με αφορμή την κίνηση των “58” και ενόψει των ευρωεκλογών είναι πιθανόν να υπάρξουν αντι-εισηγήσεις από στελέχη του οργάνου προς την ΚΠΕ.

Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι οι:
Σαουλίδης Αντώνης, Αλαμάνος Παναγιώτης, Μωραΐτης Θάνος, Αντωνίου Τόνια Γιαννακοπούλου Νάντια, Σκανδαλίδης Κώστας, Κεφαλίδου Χαρά, Καρχιμάκης Μιχάλης, Γεννηματά Φώφη, Πιερρακάκης Κυριάκος, Κεγκέρογλου Βασίλης, Μπελτεγρής Κωνσταντίνος και Κουκουλόπουλος Πάρις. Μετέχουν επίσης ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος και ο γραμματέας της ΚΠΕ Νϊκος Ανδρουλάκης.

Να σημειωθεί ότι στη σύνθεση του οργάνου εκπροσωπέιται η κίνηση των “11” με τον Θάνο Μωραϊτη, η κίνηση των “75” με τον Μιχάλη Καρχιμάκη αλλά και οι Κώστα Σκανδαλίδης-Νίκος Ανδρουλάκης και Φώφη Γεννηματά που αποτελούν σύμφωνα με πληροφορίες πιθανή διάδοχη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι δημοσκοπήσεις βρίσκονται στο χειρότερο σημείο για το ΠΑΣΟΚ καθώς ακόμη και σε πάλαι ποτέ πράσινα κάστρα (Κρήτη, Δ. Ελλάδα) τα ποσοστά του κόμματος είναι κάτω από 5%.

Διαβάστε

Βενιζέλος: Η υλοποίηση της τραπεζικής ένωσης μεγάλο στοίχημα για την ελληνική προεδρία

Βενιζέλος: Είστε μαζί μου ή όχι;

Δυτική Ελλάδα: Δημοσκόπηση γεμάτη εκπλήξεις – Οι χαμένοι και οι ενισχυμένοι!

Χατζηδάκης: Μεταξύ τρόικας και…ΠΑΣΟΚ

To ΠΑΣΟΚ ψάχνει τα ψιλά γράμματα στο φόρο ακινήτων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε