Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Οχι” Λυκούδη σε συνέδριο

“Οχι” Λυκούδη σε συνέδριο

Την πλήρη διαφωνία της με τη διενέργεια του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ μέχρι να διαλευκανθεί το πολιτικό τοπίο και σε σχέση με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να εκφράσει εγγράφως και προφορικώς η “εκσυγχρονιστική” τάση του κόμματος.

Το ζήτημα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στην αυριανή κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ με τον Σπύρο Λυκούδη να έχει διαμηνύσει ήδη στην ηγεσία ότι δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του ένα συνέδριο που θεωρεί εκ των προτέρων παρωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες υπήρξε κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του κ. Λυκούδη στην οποία ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ επιχείρησε να πείσει τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται το κόμμα αν εξαναγκαστεί εσπευσμένα να λάβει αποφάσεις σε τόσο θολό πολιτικό τοπίο.

Οι δύο άνδρες να σημειωθεί ότι συμφωνούν ότι είναι άκαιρη κάθε δέσμευση της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ως εκ τούτου η “εκσυγχρονιστική” τάση θεωρεί ότι δεν πρέπει προκατοβολικά να ληφθούν οριστικές αποφάσεις από ένα Συνέδριο τη στιγμή που η ΔΗΜΑΡ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναινέσει σε εκλογή ΠτΔ και ιδίως αν είναι υποψήφιος ο κ. Κουβέλης, εφόσον βέβαια η κυβέρνηση αλλάξει πορεία πλεύσης.

Διαβάστε

«Αριστερός σωτήρας» ο Φώτης Κουβέλης, αναφέρει άρθρο γερμανικής εφημερίδας για τις ελληνικές προεδρικές εκλογές –

“Υπάρχουν ακόμη στρεβλώσεις και αδικίες στον ΕΝΦΙΑ”, λέει η ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΑΡ: Επικοινωνιακό τρικ οι μελλοντικές φοροελαφρύνσεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε