Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ξεπέρασαν κάθε όριο!

ΠΑΣΟΚ: Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ξεπέρασαν κάθε όριο!

Να προωθήσει άμεσα στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο καλεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. “Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Ταυτίζονται πλέον ανοιχτά με τους Ναζί, με όλους αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό”, αναφέρει σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

“Τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο, απέδειξαν ότι η κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καμία συντηρητική νοοτροπία και τακτική δεν επιτρέπεται να ανακόψει αυτή την πορεία. Καμία ολιγωρία δεν επιτρέπεται”, τονίζει σε σχετική δήλωσή της εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

“Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ομολογούν, μέσα και έξω από τη Βουλή, ότι η επιστροφή στο Ναζισμό είναι γι αυτούς το μέλλον του κόσμου. Ταυτίζονται πλέον ανοιχτά με τους Ναζί, με όλους αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό”, συμπληρώνει η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά υπενθυμίζει ότι, το ΠΑΣΟΚ “έχει καταθέσει τις προτάσεις του από το Μάρτιο”, υπογραμμίζει ότι “όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να τοποθετηθούν στην ουσία του σχεδίου νόμου, οφείλουν να τοποθετηθούν για το πως θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας, για το πως θα αντιμετωπίσουμε τους νεοναζί”.

Και καταλήγει: “Τα προβλήματα αυτά λύνονται θεσμικά και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια που παρατηρούμε τελευταία και είναι κατώτερα των περιστάσεων. Η έκφραση «heil Ηitler» για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να ακούγεται στη Βουλή των Ελλήνων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα χυθεί αίμα! Θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο» – Απειλητική επιστολή κατά της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

Η Βουλή του “Χάιλ Χίτλερ” – Η αλήθεια των κομμάτων για το ποιός το εκστόμισε – Μόνο ο Γ. Πάντζας έχει καταγραφεί στα πρακτικά

Σάλος με το Χάιλ Χίτλερ στη Βουλή! Χρυσή Αυγή: Δεν το είπαμε εμείς αλλά ο Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ – Η οργισμένη απάντηση του βουλευτή στο Newsit

Τα πειθαρχικά μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής

Ναζιστική πρόκληση από την Χρυσή Αυγή! Αποχώρησαν φωνάζοντας “Χάιλ Χίτλερ” μετά την αποβολή από την αίθουσα του βουλευτή τους Π. Ηλιόπουλου!

Χρυσή Αυγή: Συριζαίοι φώναζαν το… «Χάιλ Χίτλερ»

‘Αγριο επεισόδιο! Αποβλήθηκε από την ολομέλεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος – Αποκάλεσε ξεφτιλισμένους και γίδια τους βουλευτές!

Ακόμα και λουκέτο στα κόμματα προβλέπει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Βγήκε από την “κατάψυξη” το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!

Με τις ευλογίες Ιερώνυμου το αντιρατσιστικό

Βόμβα Ρουπακιώτη: Δεν με ενημέρωσαν πως το νομοσχέδιο αποσύρεται!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε