Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάγκαλος reloaded! «Οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας! Τυχαία τους παρακολουθούσαμε»

Πάγκαλος reloaded! «Οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας! Τυχαία τους παρακολουθούσαμε»

Παρακολουθούσαμε τους Αμερικανούς αλλά… κατά λάθος είπε σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των υποκλοπών, το οποίο, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, χαρακτήρισε δευτερεύον.

«Εντελώς τυχαία και αποσπασματικά ακούγαμε τους Αμερικανούς και όχι συστηματικά, γιατί δεν είχαμε τέτοιες δυνατότητες», είπε σήμερα στη Δημόσια Τηλεόραση ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, λέγοντας πως είναι «δευτερεύον», ενώ πρόσθεσε ότι μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα για να «τοποθετηθεί εκεί που πρέπει».

«Μου κάνει εντύπωση η αφέλεια με την οποία αντιμετωπίστηκε το θέμα. Ξαφνικά γίναμε όλοι Γερμανοί. Γιατί βρίζουμε τους Αμερικάνους; Μας έσωσαν από τον ναζισμό με την απόβαση στη Νορμανδία και μετά μας έσωσαν από τον κομμουνισμό και δε μας άφησαν να γίνουμε σοβιετική Αλβανία», είπε.

«Μας έσωσαν από τον κομμουνισμό, αυτό ήταν το κακό που μας συνέβη, για ορισμένους που είναι πολύ ισχυροί στα μέσα ενημέρωσης. Αν δεν κάνω λάθος κατέχουν αυθαιρέτως και παρά το νόμο το Ραδιομέγαρο και το κάνουν ό,τι θέλουν», είπε και πρόσθεσε πως οι Αμερικανοί μας στηρίζουν, μας υποσχέθηκαν επενδύσεις, ζητούν κούρεμα και λύση του χρέους, ενώ οι Γερμανοί μας ενοχλούν.

Ο Θ. Πάγκαλος συσχέτισε το θέμα των παρακολουθήσεων με αυτό «που λέγαμε επί χρόνια ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές, αλλά στη Βουλή βάλαμε 10% Ναζί».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο καλός πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητής ΕΥΠ: Δεν παρακολουθούμε βουλευτές, δεν υπάρχει «βαλιτσάκι», υπάρχει… τζιπ!

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μιλάμε με τους Έλληνες για τις υποκλοπές

Αυτός είναι ο δικηγόρος που μήνυσε τον Πάγκαλο για τις υποκλοπές – ΦΩΤΟ

Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε ζητήσει εξηγήσεις από τις ΗΠΑ για τις υποκλοπές

Αυτό είναι το αμερικανικό κέντρο υποκλοπών που φτιάχτηκε το 2006; Φωτογραφία από τη κατασκευή

Ρελάνς Πάγκαλου: “Γιατί η Ελλάδα πρέπει να είναι πάντα θύμα και από κάτω; Παρακολουθούσαμε γιατί ήταν ανάγκη να παρακολουθήσουμε!”

Χαμός στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου για τις υποκλοπές

“Κράξιμο” από τους ΑΝΕΛ στον Πάγκαλο: Είναι έγκλημα τα όσα αποκάλυψε!

Υποκλοπές: Νεα αποκάλυψη του Spiegel – Γιατί η Μέρκελ προσποιήθηκε την οργισμένη – Κεδίκογλου σε Πάγκαλο: Η ΕΥΠ δεν πρέπει να υπονομεύεται

“What is this motherfucker Pangalos doing?”

Οι Ευρωπαίοι ανακαλύπτουν την… Αμερική – Το Spiegel αποκαλύπτει τον τρόπο που μας παρακολουθούν – Πάγκαλος: Κι εμείς τους παρακολουθούσαμε!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε